'Bomba' a 'Supervivientes': Fani confirma la notícia més esperada

Després de "triomfar" a 'La isla de las tentaciones', s'atreveix amb l'aventura a Hondures

El pròxim dijous arrenca una nova edició del concurs reality 'Supervivientes', el qual promet ser el més «extrem i espectacular» que mai. I, a menys d'una setmana de la seva estrena, ja coneixem molts noms dels concursants que s'embarcaran a l'aventura. 

Ahir doncs, durant el programa de 'El debate de las tentaciones', l'últim que se celebra després d'haver viscut la final de 'La isla de las tentaciones' el passat dimarts, es va anunciar la que seria la nova incorporació a la llista de concursants. Fani, exconcursant de 'La isla de las tentaciones', és el nou fitxatge de 'Supervivientes'. 

Va ser la mateixa Fani l'encarregada d'anunciar la seva participació durant el debat en el qual ella va assistir. Era un personatge que, després d'haver sigut descoberta a 'La isla', les xarxes reclamaven la seva participació al reality més salvatge de la televisió. 

Ja fa setmanes que comencem a conèixer els concursants que s'endinsaran en aquesta nova experiència. L'última que es va fer pública va ser la mare d'Adara, Elena Rodríguez, la qual compartirà pantalla amb Hugo Sierra, exparella de la seva filla i nom que ja se sentia dir des de feia molt de temps. Un altre dels fitxatges estrella és la filla d'Antonio Flores i Rocío Carrasco, Rocío Flores, que es va endinsar en el món de la televisió a partir de la participació del seu pare en l'última edició de GH VIP.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari