Fani torna a fallar a Christofer dins de 'Supervivientes'

Christofer ha respost a la seva núvia des de plató

Fani durant el concurs a 'Supervivientes'
La parella ho va passar molt malament a 'La isla de las tentaciones' | Telecinco

Tot i que Fani ha confessat en diverses ocasions que va entrar a 'Supervivientes' per demostrar públicament l'amor que té cap a la seva parellaChristofer, després de la infidelitat televisada que li va propinar a 'La isla de las tentaciones'. Ara sembla que tot això ha quedat enrere per a la concursant, que ha tornat a caure en el parany i ha tornat a deixar en molt mala posició al seu nòvio.

En aquest cas, ha estat Yiya qui ha delatat a la jove i ha explicat un parell de dades que vindrien a deixar de nou en evidència al seu noi, que des del plató de 'Supervivientes' ha hagut de sentir com Fani, de nou, el deixava a l'estacada, encaixant uns cops que per a res s'esperava.

Dues informacions que deixen en mal lloc a la seva parella

La primera informació se situa a la preconvivència que fan els concursants a l'hotel abans de començar el concurs. Segons diu Yiya, Fani presumia davant els seus companys que a Espanya tenia a Christofer esperant-la a casa com un gosset faldiller. L'expressió va ser aquesta mateixa i segons Yiya, aquesta informació li ha arribat ja per boca de diferents concursants, encara que de moment no ha volgut delatar-los. Fani, per la seva banda, ha negat aquesta informació.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La segona de les informacions hauria ocorregut també fora de càmeres en un dels autocars que els traslladava fins a l'allotjament on es trobaven. En aquest trajecte, Nyno i Yiya expliquen que Fani va demanar al conductor que posés la cançó 'Estefania', un tema que narra les banyes de la parella a 'La isla' i que deixa a Christofer de nou en una complicada posició. En aquest cas, Fani sí que admet que va demanar la cançó però només perquè l'escoltessin els seus companys.

Christofer torna a justificar a Fani i perdona les seves paraules

Un cop vistos aquests vídeos, Christofer ha dit que lògicament ell estaria esperant Fani quan tornés i que els seus sentiments cap a ella no han canviat per a res. Tot això ho deia amb cara de circumstàncies, davant un públic que assistia atònit a la manca de sang de la parella de Fani.


Comentaris

envia el comentari