Fotomuntatge de Gloria Camila i Rocío Carrasco

Gloria Camila i Rocío Carrasco, lluny de reconciliar-se

Rocío Carrasco haurà de seure davant del jutge per respondre a la demanda de Glòria Camila

Gloria Camila no vol que Rocío Carrasco vengui l'honor de la seva mare al documental que està gravant per a Telecinco. Ha interposat una demanda perquè el jutge revisi el contingut del programa abans que s'emeti.

Avui, 15 d'octubre, Rociíto s'ha de personar als jutjats per a lliurar els documents que vol fer públics. Les autoritats han de comprovar si difondre'ls suposa un atemptat contra l'honor de Rocío Jurado.

La seva germana està disposada a tot per a protegir Rocío Jurado, ja que entén que el diari secret pertany a la seva intimitat. Aquest argument ja el va donar la mateixa cantant al seu moment: «Soc exhibicionista de la meva veu, però aquests sentiments els guardo per a mi».

La justícia va estimar oportú admetre a tràmit la demanda de la colombiana, i va establir un termini de temps perquè Carrasco hi respongués. Els seus advocats no tenen més remei que presentar-se als jutjats i lliurar a les autoritats tot el material de què disposen.

La família Mohedano i Ortega Cano saben que seran les properes víctimes de Rociíto, així que ja estan preparant la venjança. La filla adoptiva de la cantant no consent que ningú qüestioni el torero, motiu pel qual ha iniciat aquesta demanda.

Rocío Carrasco segueix endavant amb el documental: «Molt nerviosa»

Els enemics de Rocío han intentat manipular els espectadors del documental assegurant que Telecinco havia frenat el projecte. Segons ha sortit publicat, la cadena no té intenció de renunciar a un producte tan sucós, simplement està creant expectació.

Gloria Camila està posant molts obstacles a l'emissió de 'En el nombre de Rocío', la segona part de la docusèrie de Rociíto. De fet, ella és l'autora de l'última demanda. «Ho fa per iniciativa pròpia perquè també és filla legítima», comenta Ana María Aldon a 'Viva la vida' intentant justificar-la.

«Vol salvaguardar l'honor i el dret a la intimitat de la seva mare», conclou. Carrasco no està d'acord amb aquest plantejament i pensa que la seva germana vol bloquejar el documental per altres motius.

Rocío Jurado no tenia bona opinió sobre molts membres de la seva família, i fins i tot podria haver estat molesta amb Ortega Cano per determinats gestos. Tot això sortirà a la llum en els nous capítols de la docusèrie, i la colombiana no vol que el seu pare pateixi.

«La gent s'ha posat molt nerviosa abans d'hora», comenta Rociíto en l'última aparició pública que ha fet. Aquestes paraules s'han interpretat com una provocació, i cada vegada està més lluny de reconciliar-se amb la seva germana.

Rocío Carrasco i Gloria Camila
Rocío Carrasco s'haurà d'enfrontar a Gloria Camila | España Diario

Rocío Carrasco ha perdut l'esperança amb Gloria Camila

La filla d'Ortega Cano va adoptar una postura molt pacífica durant el temps que va durar la primera part del documental. Sempre ha estat al bàndol del torero, però tampoc ha carregat contra Rociíto ni contra Fidel Albiac.

Tothom pensaven que la reconciliació entre les dues germanes era a prop. De fet, la colombiana va desixar de tenir relació amb Rocío Flores després d'un lleuger incident. I és que es va negar a defensar Olga Moreno i la gent va pensar que ho feia per no ofendre la seva germana.

No obstant això, el temps ha demostrat que l'únic que vol Gloria és protegir els seus éssers estimats, entre els quals hi ha el seu pare. Farà tot el que calgui per a frenar 'En el nombre de Rocío', tot i que això la porti a enfrontar-se a Rociíto.

Ara el jutge decidirà si Telecinco pot seguir endavant amb el polèmic documental. Al jutjat d'Alcobendas es revisarà si el diari de 'la més gran' és massa íntim com per a fer-lo públic.