Imatge de Mila Ximénez i la seva filla, Alba Santana, posant juntes a un photocall

Alba, filla de Mila Ximénez, assenyalada: «Lucrar-se de la mort de la seva mare»

Alba Santana podria estar molesta amb 'Sálvame'

Mila Ximénez, sens dubte, ha deixat una empremta inesborrable a l'equip de 'Sálvame', i per això tant els seus companys com l'audiència segueixen recordant-la. L'estimadíssima col·laboradora va morir a causa d'un càncer de pulmó i va deixar orfes els seus companys de Telecinco. Tot i això, el seu record continua estant molt present i molts periodistes segueixen investigant el seu passat.

Mila Ximénez ha tingut una vida que podria inspirar qualsevol director de cinema, ja que ha travessat per moments força convulsos. Va tenir una filla, anomenada Alba, amb el tenista Manolo Santana, però se'n va haver d'acomiadar quan aquesta era tan sols una nena perquè es va veure colpejada per una crisi financera que li era incapaç de mantenir la seva primogènita.

Encara que Alba Santana va viure lluny de Mila durant un temps, sempre van gaudir d'una relació molt especial. La filla de la tertuliana viu a Amsterdam i no vol saber res dels mitjans de comunicació, però, tot i això, és un personatge força famós. Tanmateix, recentment s'ha vist esquitxada per un escàndol que ha posat en perill la seva bona reputació a la premsa del cor.

Muntatge de Manolo Santana amb Alba Santana
Alba Santana va viure amb Manolo Santana, el seu pare | Catalunya Diari

Alba gaudeix d'una vida força acomodada, així que no necessita guanyar diners als platós de televisió. No obstant això, es va comprometre amb Telecinco a participar en alguns dels homenatges que estaven organitzant per honrar la memòria de Ximénez. Però, mai va complir la seva promesa i els últims dies un equip de periodistes n'ha esbrinat el motiu.

Segons sembla, la filla de Mila està molt molesta amb l'equip de 'Sálvame' i per això ha difós un presumpte comunicat que deixa malament el programa. «No m'agrada com va tractar 'Sálvame' el cas de la meva mare, fent tants vídeos sobre una mort per lucrar-se». Segons alguns mitjans, aquestes paraules pertanyen a un text escrit per la mateixa Alba.

Alba Santana, acusada de dinamitar 'Sálvame'

Antonio David Flores ha publicat un vídeo a les seves xarxes socials en què presumeix d'haver gaudit d'una estreta amistat amb Mila. I, arran d'aquesta informació tothom s'ha posat a investigar, i la veritat és que l'escàndol genera molta controvèrsia. De fet, alguns mitjans asseguren que Alba, filla de la col·laboradora, coneixia aquesta relació.

Un club de fans de Mila ha difós un comunicat en què Santana acusa Telecinco de «lucrar-se de la mort de la seva mare». No obstant això, no han aportat cap prova, així que potser aquest escrit no hagi estat redactat per aquesta. El que sí que és clar és que el públic exigeix que Telecinco ofereixi explicacions convincents sobre aquest escàndol.

Suposadament, la filla de Manolo Santana pensa que l'equip vespertí de Jorge Javier Vázquez són uns «mentiders». Antonio David assegura que comptava amb el suport de la difunta tertuliana i que ella va ser la primera a advertir-lo del perill que corria. Tanmateix, ningú pot demostrar que això sigui veritat, per això els fans de Ximénez estan tan revolucionats.

Mila continua encara generant un gran interès, així que parlar-ne és sinònim d'èxit segur. Tot i que hi ha qui pensa que certes persones, com ara Antonio David, estan utilitzant el seu nom per guanyar repercussió, alguns dels seguidors de la col·laboradora asseguren que Alba no parlaria mai malament del programa de la seva mare.

Mila Ximénez tenia una relació complicada amb Telecinco

Jorge Javier Vázquez, íntim amic de Mila, assegura que la darrera etapa televisiva de la col·laboradora va ser molt especial. A més a més, Alba Santana era conscient que la feina era important per a la seva mare, tot i que també sabia que va travessar etapes complicades.

Ximénez era una persona amb molt de temperament, per això tenia problemes amb alguns dels seus companys. Però, tot i això, tots han demostrat que sentien passió per ella, ja que era una de les persones més talentoses del món televisiu.