Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Les filles de Kiko Hernández, traumatitzades: «No pots anar així»

Kiko Hernández intenta millorar la seva imatge pública, però no ho aconsegueix

 Kiko Hernández, tertulià i presentador de Telecinco, és una de les cares més perseguides de la premsa rosa. Fa molt de temps que treballa als mitjans de comunicació, però sempre ha estat molt curós amb la seva vida privada. El problema és que últimament s'ha relaxat bastant i ha comès errors que el situen al punt de mira.

El madrileny va deixar temporalment la feina a la petita pantalla perquè havia de resoldre un assumpte de vital importància. Havia arribat el moment: volia ser pare i necessitava estar tranquil per a poder complir el seu gran somni. Per sort, tot va sortir com ell volia i actualment viu envoltat d'una família meravellosa a la qual satisfà amb tota mena de capricis.

Portada de revista
Kiko va presentar les seves filles a la portada d'una revista molt coneguda | cedida

Kiko estava tan emocionat que va cometre un error que va generar molta polèmica: aparèixer en una portada de revista amb les seves dues filles, Abril i Jimena. Les nenes estan en boca de tothom perquè els enemics d'Hernández ho volen saber tot d'elles. Consideren que ha estat ell qui ha exposat les nenes, ja que ha permès que es publiquin certes fotografies.

El col·laborador va començar a treballar als mitjans de comunicació després de participar al mític concurs 'Gran Hermano'. De seguida va demostrar que tenia un gran talent per al món de l'espectacle, per això va aconseguir l'èxit tan ràpidament. Ara, però, tot i que han passat més de dues dècades des que va debutar, segueix cometent errors de principiant.

El polemista té un exèrcit de detractors disposat a fer qualsevol cosa per a esborrar-li el somriure. Recentment han descobert que el seu punt feble són les seves filles, i aprofiten qualsevol ocasió per a parlar d'elles a les xarxes socials. No obstant això, Hernández no té por i es nega a deixar de compartir certs moments amb els seus fans.

Kiko Hernández comparteix un secret: «Desagraït»

Kiko té una relació molt delicada amb els espectadors de Telecinco, ja que no aconsegueix trobar el seu lloc entre l'audiència. Els seus enemics fan servir les xarxes socials per a treure a la llum els pitjors moments que ha viscut a la petita pantalla. I l'han acusat de ser un «manipulador» i un «desagraït».

El col·laborador està intentant millorar la seva imatge pública, per això publica moments íntims amb la seva família. Vol demostrar que la seva faceta de personatge controvertit no és més que una disfressa, però no aconsegueix convèncer els espectadors. Fa poc ha publicat una fotografia que deixa clar que és molt bon pare i que passa molt de temps amb les seves filles, Abril i Jimena.

Kiko Hernández amb un home disfressat de Pare Noel
El nou look de Kiko Hernández ha generat polèmica | Instagram

Kiko ha visitat el Pare Noel i ha volgut fer partícips d'aquest moment els seus seguidors, per això ha compartit una foto a les xarxes socials. Els seus enemics, però, l'han criticat ferotgement perquè, segons ells, anava molt mal vestit. «No pots anar així», li ha dit un internauta fent referència al xandall tan cridaner que portava.

Kiko Hernández fracassa a 'Sálvame'

El madrileny ha intentat per tots els mitjans deixar clar que el comportament que té a Telecinco és una simple estratègia televisiva. No obstant això, el públic de 'Sálvame' no oblida certes coses que ha fet. El més greu és que això afecta la seva família de manera directa, ja que els espectadors li recorden que ell també té alguns secrets.

Abril i Jimena estan en boca de tots els enemics d'Hernández. I també hi ha una part del públic que entén que elles no tenen res a veure amb els conflictes del seu pare. De moment, Hernández continuarà parlant de les nenes i compartint tot el que li sembli oportú.