Isabel Pantoja a 'Supervivientes'

Isabel Pantoja se sorprèn en veure's amb 9,5 quilos menys en dos mesos

La cantant va manifestar sentir-se encantada amb la seva nova figura i va celebrar el bon estat del cutis

'Supervivientes' és una experiència que deixa una petjada important en els seus concursants.  No només per augmentar el seu palmarès de participació en 'realitys', sinó pel fort impacte físic que suposa.

Tots els concursants acostumen a perdre molts quilos de pes a causa de la situació extrema que viuen a l'illa on el poc menjar i l'activitat física són la tònica general de cada dia. Isabel Pantoja, que ha hagut d'abandonar el concurs per problemes de salut, ha pogut veure aquesta mateixa setmana de quina manera ha afectat el programa en el seu aspecte físic. 

La seva reacció en veure's després de dos mesos i mig

Concretament, l'artista ha perdut un total de 9,5 quilos en dos mesos i mig de programa i fa pocs dies es va poder posar davant d'un mirall per a presenciar per primera vegada el seu espectacular canvi físic. La Pantoja es va quedar sorpresa en un primer moment, ja que la pèrdua de pes és evident. Ara bé, després de la primera impressió, la cantant va manifestar sentir-se encantada amb la seva pèrdua de quilos i va celebrar el bon estat del seu cutis.

«Guau, he perdut tot. M'he quedat sense cames. M'encanta, m'encanta la meva nova imatge, no tinc cul, però bé, és igual, ja el faré», va exclamar la cantant. Tanmateix, la Pantoja va assegurar que: «Són molts quilos, jo tampoc venia molt grassa, però està bé. Em veig la cara com molt petita, molt ossuda. Jo creia que m'havia espatllat més, però no. Em veig súper prima, però no estic espatllada. El meu cutis bé, tot bé. Aquí estic veient que he estat una supervivent i marxo amb el cap ben alt, la veritat és que sí». Ara només cal esperar l'arribada de la Pantoja al plató de 'Supervivientes' a Madrid aquesta mateixa nit de dijous.

Isabel Pantoja a 'Supervivientes'
Isabel Pantoja ha perdut 9,5 quilos en dos mesos i mig | Telecinco

 

 

També et poden interessar...