Primer pla de Kiko Hernández amb ulleres

Kiko Hernández reapareix trencat de dolor: «És molt trist»

Kiko Hernández està fent teràpia per superar els seus problemes

Kiko Hernández necessita allunyar-se del focus mediàtic per recuperar forces, ja que en molt poc temps ha rebut dos cops terribles. Primer va haver d'acomiadar-se de Mila Ximénez, i després, de Begoña Sierra, fundadora del Bingo Las Vegas.

Kiko Hernández tenia una relació especial amb Begoña. De fet, va ser ella qui el va acompanyar als Estats Units quan va decidir ser pare. Quan es va assabentar que havia mort, es va quedar sense alè i únicament va dir: «Ha mort una mica de mi amb tu».

Mila Ximénez va deixar orfe l'equip de 'Sálvame', però no tots van sentir la seva defunció de la mateixa forma. L'antic concursant de 'Gran Hermano' va ser qui més va patir, ja que fora de càmeres estava molt unit a la seva estimada companya.

Hernández ha preocupat a la seva família perquè no és la primera vegada que travessa una crisi important i ha de demanar ajuda als experts. Fa uns anys va dir marxar temporalment de Telecinco perquè se sentia aclaparat per la fama i no podia lluitar contra detractors tan poderosos.

En aquella ocasió, va estar força temps sense donar senyals de vida, però en aquesta ha trencat el seu exili voluntari per un motiu important. Ha sortit del seu domicili per assistir a la missa funeral que han preparat els éssers estimats de Begoña Sierra.

Kiko Hernández i les seves filles estan destrossats

Kiko admirava profundament a la propietària del Bingo Las Vegas, una empresària independent que va lluitar contra el càncer amb una gran valentia. Tots la recorden amb un afecte, especialment el col·laborador, perquè pràcticament eren família.

Begoña tenia un afecte especial per les filles d'Hernández, unes nenes que han perdut una altra dona important per a elles després de Mila. Hernández va intentar que les seves amigues tinguessin una forta connexió amb les seves petites, i ara en noten l'absència.

El tertulià més polèmic de Telecinco s'ha retirat del joc televisiu per centrar-se en la seva recuperació, ja que és l'únic que li importa. Els seus companys estan preocupats per ell perquè no és la primera vegada que travessa una crisi d'aquestes característiques.

Carlota Corredera va concedir una entrevista en què va confessar que Kiko estava en mans de professionals i que l'esperarien amb els braços oberts. Quan finalitzi el seu tractament tornarà al programa, que no ha posat cap impediment en el seu retir temporal.

Kiko Hernández preocupa a la seva família: «Vull desaparèixer»

Hernández és una persona molt reservada i sempre té molta cura a l'hora de parlar sobre la seva vida privada. Però hi ha una cosa clara: la seva família està preocupada després de les últimes declaracions que va donar al plató de Sálvame.

«Se m'ha ajuntat un dol amb un altre i hi ha un moment que rebentes. Vull desaparèixer», va declarar una mica abans d'anunciar que es retirava temporalment de la televisió.

La premsa està molt pendent dels passos del col·laborador i la seva aparició en el funeral de Begoña està sent bastant comentada. Tothom s'ha adonat que està travessant per un moment terrible i ara necessita estar més fort que mai i deixar de banda l'empresa en què ha invertit diners, més enllà de la televisió.

Begoña i Mila formaven part de la vida de Kiko, una vida que només elles tenien la sort de conèixer i ara està completament trencada. Haurà de passar un temps fins que el col·laborador aconsegueixi recompondre's i recuperi l'essència que va enamorar els espectadors fa vint anys.