ÚLTIMA HORA

💉 Pfizer endarrereix entre tres i quatre setmanes l'entrega de vacunes a la Unió Europea

Kiko Rivera publica un inquietant missatge després dels rumors d'infidelitat a Irene

Irene Rosales va respondre-li dient que estava molt guapo

Sofia i Kiko a 'GH Dúo'
Kiko i Sofia van ser companys a 'GH Dúo' | Telecinco

El focus de la polèmica se centra des de fa uns dies en Kiko Rivera, des que van saltar els rumors que hauria estat infidel a la seva dona, Irene Rosales, amb Sofia Suescun. Cap dels dos implicats en la història han parlat del tema, ni han volgut afirmar o desmentir la suposada aventura que van tenir una vegada van sortir de la casa de 'GH Dúo'.

Ara bé, Kiko és un home de poques paraules, però concises, i per aquest motiu, ha decidit fer callar tots els rumors amb una publicació a Instagram. Malgrat que no fa una al·lusió directa als rumors d'infidelitat, el missatge ha estat escrit amb una clau directa que deixa entreveure que està molt tranquil. 

Una frase que no dóna lloc al dubte

En aquest sentit, el fill de la Pantoja ha escrit a Instagram: «Deixa que parlin de tu. Total, saps qui ets, què fas, què vas fer, què vas dir i ells no». Una vegada publicada aquesta fotografia van ser centenars els missatges que va començar a rebre. Alguns d'ells l'animaven a fer cas omís als rumors, altres ataquen directament a Kiko i la seva dona, la qual, també va voler comentar la imatge dient-li que estava molt guapo.

Mentrestant, els rumors segueixen creixent i cada vegada són més els col·laboradors de programes com 'Sálvame', els quals tenen informació de primera mà sobre aquesta suposada trobada que faria trontollar els fonaments del matrimoni de Kiko amb Irene.

 

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari