Els secrets de 'Supervivientes' que Lara Álvarez ha revelat per fi

L'equip del 'reality' ha enviat ànims i força a Espanya

Lara Álvarez acomiadant l'edicició de 'Supervivientes 2020' a la palapa
Lara Álvarez va ensenyar tota la feina que s'amaga darrere de 'Supervivientes' | Telecinco

L'aventura arriba al final. La final de 'Supervivientes' està cada vegada més a prop i així ho explicava ahir a la nit Lara Álvarez a l'última gala des de la palapa hondurenya.

Per motius especials, com és aquesta pandèmia que assola el món sencer, els concursants i tot l'equip que fa possible el 'reality' han de tornar a Espanya per complir amb la quarantena decretada per als que viatgin des de l'estranger al nostre país.

Lara Álvarez no pot amagar les llàgrimes

La periodista ha estat d'allò més sensible aquests últims dies i així ho ha mostrat a través de les seves xarxes socials amb multitud de balls i agraïments. I és que no és per menys. «Gràcies per totes les petites coses», en la versió anglesa, i «Us estimo, família hondurenya» són dues de les frases que poden trobar-se en el perfil d'Instagram de la de Gijón.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Equipo... último día en el Cayo. - G R A C I A S - Os quiero #familiaHondureña

Una publicación compartida de Lara Álvarez (@laruka) el

Encara que l'asturiana sigui la cara visible, són molts els treballadors que estan darrere les càmeres durant aquests més de tres mesos que dura el concurs. Tots ells es troben lluny dels seus éssers estimats per una bona causa: explicar diàriament la vida dels concursants que es troben lluitant a Hondures en condicions extremes pel venerat maletí; un premi econòmic que bé compensa tots els patiments a l'illa.

Lara ha volgut mostrar a tots els seus seguidors imatges de llocs que no s'havien vist fins llavors a la televisió, com la zona de control, i que ahir a la gala dels telespectadors van poder conèixer més de prop en un bonic vídeo.

Un homenatge a tots aquells afectats per la pandèmia

Aquest cop l'homenatjat no va ser només l'equip que fa possible aquesta aventura, també els milions d'espanyols que estan vivint el seu particular 'aventura extrema' per l'actual decret d'Estat d'Alarma al país.

La plantilla establerta aquests mesos a Hondures, i part de l'espanyola, van gravar missatges positius i plens de força per suportar, de la millor manera possible, aquesta dura etapa que ens ha tocat viure, convertint així al públic de 'Supervivientes' en els autèntics Robinsons d'aquesta història, sense treure per descomptat el mèrit als concursants.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@supervivientestv

Una publicación compartida de Lara Álvarez (@laruka) el

Amb llàgrimes als ulls i la veu entretallada, la presentadora recorria per última vegada la famosa palapa que tants bons moments li ha fet passar, posant punt final així a una vetllada plena d'emocions en què Elena Rodríguez, mare d'Adara, va ser l'expulsada de la nit. 

Així, acaba aquesta part de l'aventura per supervivents i equip tècnic, i Lara Álvarez deixa pas a aquesta nova etapa a la qual s'hauran d'enfrontar, aquest cop a la realitat. Tal com diu la presentadora, és el moment de deixar d'entretenir i tornar a Espanya «per començar a lluitar amb ells»


Comentaris

envia el comentari