El Maestro Joao deixa en directe a Pol Badía

Dinio és el tercer expulsat de ‘GH VIP’

El Maestro Joao revela una infidelidad en «GH VIP 7»
Maestro Joao ha reconegut no estar enamorat de Pol Badía i ha tallat amb ell en directe | Instagram Pol Badía

 

La darrera gala de ‘GH VIP’ s’ha viscut amb gran tensió. Per una banda, amb les dures confessions del Maestro Joao sobre els seus sentiments envers Pol Badía que han fet molt de mal al català. I per l’altra, el resultat de la tercera expulsió, on Dinio i Mila Ximénez han lluitat fins al darrer moment per continuar a la casa de Guadalix.

Maestro Joao No està enamorat de Pol Badía

Fa una setmana, el Maestro Joao va confessar la seva infidelitat envers Pol Badía. Ara, també a ‘GH VIP’, el conegut vident de les ‘celebrities’ ha acabat de sincerar-se, destrossant al català qui ja va admetre que la seva relació no es trobava en el millor moment perquè abans que la seva parella entrés a la casa de Guadalix, no feien plans i la distància entre tots dos cada vegada era més gran.

Tanmateix, durant la darrera gala de ‘GH VIP’, Pol Badía ha pogut veure un vídeo on el Maestro Joao reconeix que probablement no està enamorat de la seva parella i que estaria il·lusionat amb una altra persona, trencant amb ell. En aquest moment, el català s’ha esfondrat i ha expressat: «Em sembla una falta de respecte perquè estic donant la cara per ell i ell vol estar amb l'altre».

L'audiència ha decidit salvar Mila Ximénez amb uns resultats molt renyits
L'audiència ha decidit salvar Mila Ximénez amb uns resultats molt renyits | Telecinco

Dinio, tercer expulsat de ‘GH VIP’

Després que Adara se salvés, l’audiència ha decidit qui serà el tercer expulsat: Mila Ximénez o Dinio, sent aquest finalment el tercer escollit per abandonar la casa de ‘GH VIP’. Recordant que aquesta nominació ha estat marcada per la històrica traïció de ‘El Cejas’ i Kiko Jiménez, ja que tots dos eren líders de la setmana i van decidir treure de la nominació a Irene Junquera i seleccionar a Mila.

Tot i que el pitjor d’aquesta traïció ha estat el mal comportament de Kiko envers la col·laboradora, ja que l’ha vacil·lada durant tota la setmana, motiu pel qual l’audiència finalment l’ha salvat, però amb uns percentatges molt renyits fins a l’últim moment i fent que Dinio es convertís en el tercer expulsat.

Els dos nominats s’han acomiadat, sense cap crítica i Dinio ha aconsellat Mila: «No t'ensorris, has de ser forta» i l’expulsat ha confessat abans d’abandonar la casa: «Mila es mereix continuar a la casa, ho dic amb el cor». Finalment, els nous nominats provisionals són Adara, Kiko i el Maestro Joao.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari