rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Marc Ribas, el cuiner ‘hipster’ que triomfa a TV3

Repassem qui és la seva parella, com va saltar a la fama a TV3 i el seu desconegut passat
Marc Ribas porta un pentinat inspirat en Elvis Presley | Cedida

 

El cuiner Marc Ribas és reconegut per presentar ‘Joc de Cartes’ de manera energètica i dinàmica. A en Marc Ribas moltes vegades se l’ha etiquetat de cuiner ’hipster’ per un estil, una barba i un pentinat que, segons confessa, està inspirat en l’Elvis Presley.  

 

Però, qui és Marc Ribas i qui és la seva parella? Va néixer a Girona l’any 1976, és a dir, té 43 anys. Sorprenentment, va ser estudiant de Belles Arts i per treure’s un sou treballava els caps de setmana en l’hostaleria, fins que va descobrir que era la seva passió i que es volia dedicar per complet. A més, en Marc ha viscut a Girona, 20 anys a Sabadell, a Terrassa, on resideix actualment, i inclús va marxar cinc anys a treballar al Brasil.

 

 

La seva fama es va inciar l’any 2016 quan va començar a sortir al programa de TV3 ‘Cuines’ i l’any següent va estrenar el programa que li donaria la fama: ‘Joc de Cartes’, del qual és presentador. Però curiosament, la cuina no és l’única passió d’en Marc, l’any 2004 va quedar cinquè en el campionat d’Europa de culturisme, del qual accepta que és un gran apassionat i confessa que dedica, mínim, una hora al dia a anar al gimnàs.

 

Marc Ribas i la seva parella: casat i amb una filla de 4 anys

Actualment, el famós cuiner resideix a Terrassa on viu amb la seva dona Judit, que treballa de mestre, i la seva filla de quatre anys Ona. Sobre la seva petita, en Marc reconeix que l’està «tornant molt bona gurmet», ja que li agrada menjar pernil salat, estofats, suquets... Així ho declarava el mateix cuiner al bloc ‘Mengem’.

 

Marcs Ribas esta casat i té una filla de 4 anys | Twitter

 

En aquest sentit, en Marc li dóna molta importància a ensenyar a menjar a la seva filla i confessa que tot i que li ha ensenyat a tenir un bon paladar: «hi ha gustos que li costen, com l’amarg i el dolç, de fet el dolç l’ofèn».

 

Pel que fa a conciliar la vida familiar amb la seva feina en Marc assegura que passa moltes hores treballant, ja sigui a la cuina o a la pantalla, però que la seva dona «ja ho sabia quan em va comprar i tot i així em va comprar», afirmava entre rialles al programa ‘El cotxe’ de TV3.

 

Presentador de ‘Joc de Cartes’ de TV3

En Marc Ribas explica com va començar al món de la televisió: «Jo estava treballant i em van dir que truques, que buscaven un cuiner per la tele, no ho vaig fer», continua relatant que «dues setmanes després em van tornar a dir que truques, vaig anar l’últim dia, sense esperances, però els vaig fer riure i es van quedar amb mi». Això va ser l’any 2016, quan en Marc Ribas va començar a aparèixer al programa de TV3 ‘Cuines’.

 

Marc Ribas presentà 'Joc de Cartes' des del 2017 | Cedida

 

 

L’any 2017 va estrenar ‘Joc de Cartes’, un programa-concurs en el qual quatre restauradors competeixen amb els seus restaurants per ser el millor segons la temàtica del capítol. Tot això ha dut a Marc Ribas a ser reconegut a tota Catalunya i inclús va presentar les campanades del Cap d’Any 2018 a TV3 juntament amb la periodista Helena Garcia Malero.

 

Cuiner i escriptor, més enllà de TV3

En total, en Marc ha treballat en deu restaurants com: Can Ferran, Virtrium o Capritx, el qual va aconseguir una estrella Michelin. Aquest últim restaurant es troba a Terrassa, on el cuiner també ha obert, juntament amb l’Artur Martínez, la Taverna del Ciri. Ribas també ha fet públic la idea d’obrir aquesta mateixa taverna però al centre de Barcelona.

 

En Marc ha treballat en diversos restaurants i inclús va aconseguir una estrella Michelin | Cedida

 

Per acabar de coronar el seu currículum el famós cuiner va treure l’any passat ‘Brutal. Les receptes de Marc Ribas’ un receptari de plats fàcils i sorprenents amb 64 propostes. Pel que fa al nom del llibre: ‘Brutal’, el mateix Marc Ribas admet que «és una paraula molt meva» i que per això havia d’estar a la portada».

 

Així, polifacètic i energètic, en Marc Ribas assegura que la seva passió sempre serà la cuina i que se sent a gust a la tele, però només mentre duri i s’ho passi bé. Ell mateix no es considera una estrella ni creu que ho sigui, el que sí que admet és que mai perdrà la passió pels fogons.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris