Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño confirma que la separació es podria produir en qualsevol moment

María Patiño ha presenciat un fet històric

María Patiño fa molt de temps que treballa a la premsa del cor i sap perfectament que hi ha línies vermelles que no s'han de creuar. Recentment ha presenciat una discussió que podria ser la fi d'una relació que semblava indestructible. Estem parlant de l'amistat entre Carmen Borrego i Rocío Carrasco, vincle que no passa pel seu millor moment.

María Patiño s'ha preocupat per la seva companya Carmen perquè s'ha adonat que estava patint de veritat, no era espectacle. Rociíto no ha anat al casament del seu fill, José María Almoguera, però ha reconegut que sí que hagués estat al d'Alejandra Rubio. La col·laboradora no consenteix que ningú menyspreï la seva família, ni tan sols la seva bona amiga Rocío.

Muntatge María Patiño amb Terelu
María Patiño té bona relació amb la família Campos | Catalunya Diari

María ha consolat la germana de Terelu Campos, s'ha acostat a ella i ha intentat que assimili el cop com més aviat millor. Borrego ha venut l'exclusiva de les noces del seu fill, però no tenia intenció de guanyar diners, simplement volia ajudar. Està nerviosa perquè José María està fora d'Espanya i no està gaudit del viatge per totes les polèmiques.

María ha confirmat, gràcies a unes declaracions que ha fet Carmen, que la separació entre Carrasco i las Campos es produirà aviat. De moment mantenen les formes, però és impossible negar que hi ha un problema: primer va ser Terelu i ara Carmen Borrego. L'antiga directora de programes reconeix que està dolguda pel comportament de la seva amiga.

«No m'ha semblat bé que Rocío Carrasco digui que sí que aniria al casament d'Alejandra Rubio», ha comentat la col·laboradora molt emocionada. Patiño s'ha assegut al seu costat i ha valorat la feina que ha fet al casament de José María. La periodista considera injust que tothom carregui contra Borrego, ja que s'ha esforçat molt perquè el seu fill sigui feliç amb Paola Olmedo.

María Patiño descobreix el veritable problema

Maria s'ha adonat que Carmen no estava molesta per l'absència de Rocío a l'enllaç entre José María i Paola Olmedo. El que realment l'ha molestat és que la reina del feminisme digués que sí que hauria donat suport a Alejandra. Aquest comentari ha sigut polèmic i la tertuliana està lluitant per no entrar en cap conflicte.

Primer pla de Carmen Borrego somrient
María Patiño sap que la seva companya de 'Sálvame' té un problema | GTRES

Patiño ha donat suport a la germana de Terelu i ha descobert que la separació entre aquesta última i Rociíto és més que probable. Carrasco no està acostumada a rebre crítiques de les Campos i Carmen s'ha saltat la tradició per defensar José María. No consenteix que ningú l'ataqui, ja que és un noi responsable que mai no ha participat en escàndols.

La filla de María Teresa ha enviat un missatge a Rocío, que fins fa unes setmanes era algú més de la seva família. «Tu pots anar al casament que vulguis, malgrat que diguis que sí que aniries al d'Alejandra, no m'ha semblat bé. Avui era força inoportú per a mi i per als meus fills i m'ha fet mal».

María Patiño està sent justa 

María estava presentant Sálvame quan ha esclatat el conflicte i s'ha adonat que el dolor era completament sincer. No volia aprofundir en la ferida, però no ha tingut cap més remei que preguntar a Carmen per saber la veritat. La tertuliana ha promès que no té cap problema amb Carrasco, però hi ha molta gent que dubta aquesta afirmació.

▶️ Así responde Rocío Carrasco cuando le preguntan si sus hijos la han felicitado por el cumpleaños

«Jo crec que no ho ha fet per fer-me mal, però m'ha fet mal», ha comentat Borrego intentant justificar la seva postura. És la primera vegada que hi ha un problema entre les Campos i Rociíto, però podria ser definitiu.