Maria Patiño li envia un missatge a Antonio Tejado: «Segueixo confiant en tu»

L'andalús va confessar fa uns dies els seus problemes amb les drogues i l'alcohol

María Patiño a 'Socialité'
Maria Patiño va enviar un missatge a Antonio Tejado | Telecinco

Antonio Tejado va confessar fa uns dies a la revista 'Lecturas' l'infern el qual viu des de fa aproximadament fa quatre anys. La seva addicció a l'alcohol i les drogues l'han portat al límit i, després de confessar els seus problemes de salut, ha decidit posar punt final i començar a tractar-se per aconseguir sortir del pou.

Així doncs, el mateix Tejado ha explicat recentment a uns reporters que fa 25 dies que porta un estil de vida saludable i que, sembla, que comença a recuperar-se del seu problema.

El vot de confiança de la presentadora

Això no obstant, altres personatges com la periodista Maria Patiño, consideren que encara és massa aviat per a cantar victòria i que una recuperació d'aquest tipus, no es fa en només 25 dies. En aquest sentit, Patiño va explicar al seu programa 'Socialité' que: «Crec que t'has precipitat a l'hora de cantar victòria. Bé saps el llarg i dur procés que encara et queda per endavant». Tot i aquest toc d'atenció, una de les periodistes més populars de 'Sálvame', també va voler enviar-li un missatge ple d'optimisme a Tejado i va dir-li que: «Jo segueixo confiant en tu».

María Patiño a 'Socialité'
La presentadora va donar ànims al col·laborador | Telecinco

 

Ara caldrà veure si Tejado no defrauda ni a Patiño ni a moltíssima altra gent que li ha transmès el seu suport i que espera que es recuperi aviat. Mentrestant, l'andalús ha decidit apartar-se del món de la televisió durant un temps, per tal de poder seguir la seva rehabilitació de forma tranquil·la i allunyada de tot el món que un dia el va portar a perdre les regnes de la seva vida.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari