Primer pla de María Patiño plorant

María Patiño reconeix la crisi matrimonial i anuncia l'inesperat divorci

María Patiño ha comunicat una notícia impactant

María Patiño es va convertir en una estrella de la premsa tot just posar un peu a la televisió i ha tingut temps de fer moltes coses. S'ha enfrontat a les cares més poderoses del moment i el seu temperament l'ha portat als tribunals diverses vegades. Mª José Campanario va tenir molts problemes amb ella, però la periodista continua insistint en la versió.

María Patiño sempre ha estat envoltada de bones fonts i no tolera que ningú li porti la contrària quan està convençuda de la veritat. Recentment ha reconegut que María José i Jesulín d'Ubrique van travessar una crisi matrimonial força complicada. Segons la informació, l'odontòloga va visitar un advocat per redactar un acord de divorci i formalitzar la situació.

Maria Patiño ha donat informació sobre Jesulín i la seva dona
Maria Patiño ha donat informació sobre Jesulín i la seva dona | ATRESMEDIA-GTRES

Maria ha explicat a 'Sálvame' , programa en què col·labora de manera habitual, que Jesulín ha tingut molts conflictes amb la seva dona. Sempre hi ha hagut rumors, però ella ha anunciat que van estar a punt de separar-se el 2009. Assegura que el matrimoni «travessava una profunda crisi» que va acabar amb tot, malgrat que van aconseguir reconduir la situació.

Maria és conscient de la repercussió de les paraules i assumeix la responsabilitat, així que s'ha esplaiat per explicar bé la notícia. En el passat va rebre un toc d'atenció de l'advocat de Jesulín, però no té por i vol que el públic conegui la veritat. S'alegra que els problemes estiguin solucionats, encara que no consenteix que els espectadors tinguin una idea equivocada.

Patiño defensa que Jesulín de Ubrique ha travessat moments delicats, de fet diversos periodistes en van fer ressò. El torero volia gaudir de la vida i suposadament la dona li marcava massa límits. Tot va empitjorar quan l'odontòloga va marxar a Portugal per acabar la seva carrera universitària i allunyar-se dels mitjans de comunicació.

María Patiño té informació important

María és un referent per a molts professionals, per això la seva xarxa de col·laboradors és tan àmplia. El paparazzi Pablo González col·labora amb 'Socialité' , programa que presenta la gallega, i dona exclusives que tenen repercussió en altres espais. Pablo viu a Sevilla, així que té accés a molta informació de Jesulín de Ubrique i ningú aconsegueix enganyar-lo.

Primer pla de María Patiño parlant en un plató de televisió
María Patiño sempreha estat envoltada de bones fons | Europa Press

Patiño sap tot el que ha passat i reconeix que les crisis són certes, no formen part dels mites de la premsa rosa. Els amics de Campanario sempre diuen el mateix: fa molt de temps que diuen que se separaran i mai passa. Aquesta afirmació és certa, però també és veritat que cada cop hi ha més proves de les presumptes crisis.

La presentadora de 'Socialité' garanteix que la mare de Julia Janeiro va visitar un despatx d'advocats el 2009 amb una intenció clara. Volia divorciar-se del seu marit perquè no aguantava certes situacions, encara que ningú no sap exactament què passava. Per sort van arribar a un acord i van continuar creixent com a parella, tant que acaben de tenir un tercer fill.

María Patiño va tenir un conflicte molt seriós

María va ser condemnada 'per injúries, calúmnies i intromissió a l'honor' el 2017 després de donar informació sobre la dona de Jesulín. Va complir el càstig, però no està disposada a amagar la veritat: insisteix que el matrimoni va patir una gran bretxa. El diari 'La Razón' ha recollit les paraules de la periodista perquè podrien marcar un abans i un després.

Patiño posa la mà al foc per la seva informació i garanteix que la mediàtica parella va estar a la vora de la ruptura. Tot i que en el passat va pagar un preu car per informar, ha reconegut que el problema era cert i que gairebé acaba malament. Jesulín d'Ubrique va saber reconduir la situació i actualment gaudeix d'una relació perfecta amb la dona.

El públic s'ha quedat sense paraules davant d'aquest divorci inesperat i tot fa pensar que la informació no ha fet més que començar. Ja hi ha molts periodistes que comencen a investigar sobre el tema.