Maten a trets l'actor brasiler Rafael Miguel

El pare de la parella de l'intèrpret, de 22 anys, hauria mort també els seus pares, després d'una discussió, perquè no aprovava la relació
Rafael durant la seva participació en la versió brasilera de 'Chiquititas' | Cedida

 

La societat brasilera es troba consternada per la mort del jove actor Rafael Henrique Miguel. L'intèrpret, de 22 anys i conegut pel seu paper a la versió de la sèrie 'Chiquititas', va ser assassinat a trets pel pare de la seva parella el passat diumenge. L'home també va posar fi a la vida dels pares de l'actor, João Alcisio Miguel i Miriam Selma, de 52 i 50 anys. 

 

Els fets van tenir lloc al barri de Pedreira, del sud de Sao Paulo, al domicili familiar de la seva xicota Isabela Tincherani. Miguel i els seus progenitors s'havien desplaçat a l'habitatge per parlar amb el pare de la jove, Paulo Cupertino, que no aprovava la seva relació.

 

La situació s'hauria tensionat i, després de discutir, Cupertino hauria disparat contra tots tres, segons explicava la Secretaria de Seguretat Pública (SSP) brasilera. El presumpte autor dels tres assassinats va fugir i la Policia del país sud-americà va difondre una imatge seva per localitzar-lo.

     

 

La parella de l'actor no entén per què ho ha fet el seu pare

Segons recollia el diari argentí 'Clarín, Isabela Tincherani era conscient dels problemes existents i el caràcter conflictiu amb el seu pare però no el veia capaç de cometre aquest crim. «Sempre va ser un misogin, mai li van agradar les dones. Va impedir que la meva mare tingués una vida.». Tot i això, explicava a 'RecordTV' que «el màxim que vaig pensar que podria passar era una lluita física».

 

Rafael Miguel amb la seva parella Isabela Tincherani | Cedida

 

La jove reconeixia que feia mesos que no es veien per ordre del seu pare. En les seves xarxes socials, va compartir un emotiu comiat del seu estimat: «Vas ser el meu pilar, la meva força, fins i tot, afrontant els teus propis problemes, vivint una lluita constant. Però això no és el final, el meu príncep, mai ho serà. Honoraré la nostra història, faré realitat els nostres somnis, tots el que pugui!». 

 

Tincherani deia adéu així al seu amor i a qui era un dels més prometedors actors del panorama del Brasil. Després de destacar en alguns anuncis televisius des de l'any 2000, la seva gran oportunitat va arribar el 2013 quan va interpretar a Paçoca a l'adaptació brasilera de l'exitosa telenovel·la infantil 'Chiquititas'. 

 

També et pot interessar...