Mediaset podria abaixar-li el sou a una Belén Esteban que ja no ven com abans

El passat cap de setmana l'audiència del programa 'Viva la vida' va baixar dràsticament arran de la seva aparició

Belén Esteban podria haver iniciat un tractament de fecundació in vitro
Belén Esteban podria patir una retallada de sou | INSTAGRAM

Belén Esteban ja no és el que era. O almenys així ho estan començant a considerar els directius de Telecinco, després d'analitzar les darreres dades d'audiència. Segons sembla, la de Paracuellos del Jarama ja no enganxa com abans als teleespectadors i, fins i tot, podria començar a cansar amb les seves aparicions a la televisió.

Aquesta deducció l'extreuen després de comprovar que el passat cap de setmana l'audiència del programa 'Viva la vida', presentat per Emma García, baixés dràsticament arran de la seva aparició . De la mateixa manera, quan va finalitzar la seva intervenció, l'audiència va tornar a sintonitzar el programa.

Esteban és una de les que més cobra de la cadena

Aquestes dades són molt rellevants pels directius de Mediaset, ja que Esteban és una de les que més cobra de la cadena i si, per contra, és una de les que menys genera, és que alguna cosa no acaba d'anar bé. Per aquest motiu, tot apunta al fet que la productora estaria pensant-se seriosament abaixar-li el sou a la que fou dona de Jesulín de Ubrique. La veritat és que l'Esteban sempre ha viscut de vendre capítols i capítols de la seva vida i, actualment, tots estan molt cremats i ja no interessen al públic.

La seva separació amb el torer, els seus problemes amb les drogues, fins fa poc el litigi amb el seu exrepresentant Toño Sanchís... i, en l'actualitat, res més té a explicar a l'audiència. No obstant això, sembla que els directius esperaran que passi la boda de l'Esteban amb Miguel prevista pel 22 de juny. D'aquesta manera, pot ser, la madrilenya torna a enganxar al públic i a fer que pugi el pa cada vegada que ella parli. De moment, un retallament del sou és la hipòtesi que més sona i que, evidentment, pronostica el fi de l'etapa televisiva de la qual es va arribar a conèixer com 'la princesa del poble'.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari