Miriam Saavedra defensa la posició d'Omar Montes respecte a Isabel Pantoja

La guanyadora de 'GH VIP' no compren per què la 'tonadillera' posa entre l'espasa i la paret al cantant
Miriam Saavedra en un moment de 'Sálvame' | TELECINCO

 

La discussió que Isabel Pantoja i Albert, ambdós concursants de ‘Supervivientes’, van mantenir a la Palapa el passat dijous, està portant cua. El fet que Omar Montes no es posicionés a favor de la Pantoja ha propiciat algunes crítiques per part de la pròpia 'tonadillera' i de certs sectors de ‘Sálvame’, que a la vegada han volgut conèixer l’opinió de Javi, el que un dia va ser el millor amic d’Omar.

 

Així doncs, l’examic d’Omar no l'ha deixat gaire bé: «És un pilota. S’ha apropat a la persona més important del concurs per interès», ha afirmat. A més a més, ha afegit que la relació d’amistat que manté Omar amb la ‘tonadillera’ és perquè el que vol en sortir del concurs és protagonitzar més esdeveniments i concerts.

 

Isabel Pantoja va amenaçar a Omar per no defensar-la | TELECINCO

 

Miriam defensa l'actuació d'Omar

Davant d'aquestes afirmacions, Miriam Saavedra s'ha mostrat contundent defensant Omar Montes, amb qui va conviure els dies que la peruana s’ha estat a l’illa d’Hondures: «Quina raó tenia l’entorn d’Isa quan deien que tu el trairies», deia dirigint-se a Javi.

 

Saavedra també ha volgut donar la seva opinió sobre la situació en què es troba Omar, afirmant que ha de ser molt dur trobar-se entre dos amics amb qui ha congeniat a la perfecció, com són Isabel Pantoja i Albert, i haver-se de posicionar a favor d'un d'ells. A més a més, admira el comportament del concursant en defensar a qui considera és la mare de l’amor de la seva vida.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Així mateix, Míriam ha expressat estar en contra del fet que la Pantoja li hagi retret al cantant que no el defensés durant el conflicte que hi va haver en directe entre ella i Albert, ja que amb això l’ha posat entre l’espasa i la paret.

 

També et pot interessar...