Mor Carlos Cabrera, reconegut meteoròleg de Mediaset

L’home del temps ha perdut la vida aquest dimarts amb només 45 anys després d’una llarga malaltia

carlos-cabrera
El meteoròleg de Mediaset, Carlos Cabrera ha mort aquest dimarts 21 de maig amb 45 anys | Canarias en Hora

Carlos Cabrera ha mort aquest dimarts 21 de maig amb només 45 anys. El reconegut meteoròleg canari de Mediaset i que va treballar també a TVE, Cuatro i Telecinco, no ha pogut superar una llarga malaltia.

Carlos Cabrera no ha pogut superar una llarga malaltia

Cabrera va estudiar Ciències del Mar a la Universitat de Las Palmas de Gran Canaria i, a més, també tenia el graduat superior en Meteorologia i Climatologia de la Universitat de Barcelona, així com un Màster en Creació per a Mitjans Digitals, homologat per la Universitat Politècnica de Barcelona.

Diversos companys de Cabrera li han volgut fer un petit homenatge a través de les xarxes socials. Un d’ells és el seu amic Mario Picazo, amb qui va coincidir durant uns quants anys treballant a Mediaset, i l’ha recordat a Twitter amb unes emotives paraules: «Avui ha marxat un dels grans. Amic, envejable professional i, sobretot, gran persona».

Carlos Cabrera era un home molt esportista, li agradaven totes aquelles activitats relacionades amb el mar, la pesca i els esports aquàtics, sobretot el surf. A més a més, el meteoròleg era molt aventurer i viatjava sovint fins a llocs allunyats i exòtics. També era habitual que viatgés amb la seva dona, Vanessa, i les seves destinacions contenien sempre naturalesa, animals salvatges i paisatges idíl·lics.

Cal destacar que sempre ha estat lligat a les seves grans passions, muntanya i activitats de risc, i  sempre se sentia en llibertat a la natura. Tanmateix, Carlos Cabrera finalment no ha pogut superar una llarga malaltia que arrossegava des de fa temps.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari