IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els 'Morancos' es confessen sobre l'engany que van viure a TV3: «Va ser una trampa»

Els humoristes van participar a ‘Planeta Calleja’ i van parlar sobre l’aparició dels germans a TV3

Els Morancos i Jesús Calleja a 'Planeta Calleja'
Els germans humoristes van participar en l'última entrega de 'Planeta Calleja' | Cuatro

Jesús Calleja ha tornat a l’aventura amb el seu programa ‘Planeta Calleja’ de Cuatro. Durant l’última entrega, va compartir pantalla amb els germans César i Jorge Cadaval, més coneguts com ‘Els Morancos’. Tot l’equip es va traslladar a Turquia per fer una caminada per la naturalesa del país.

Allà els humoristes i el presentador van parlar sobre diversos tòpics, fins que Calleja va preguntar si havien adquirit l’idioma natal de la seva mare: el català. Jorge va demostrar que el parlava a la perfecció. El germà petit, per altra banda, va confessar que no el sabia parlar amb tanta lleugeresa, però l’entenia i es podia defensar perfectament.

Admet que TV3 els «va enganyar»

Aquesta pregunta va derivar a una qüestió que Calleja va voler aclarir sobre unes passades declaracions dels germans. Així, va preguntar-li a César si era veritat que s’havia declarat a favor d’un referèndum català en unes declaracions que va donar a TV3. La seva resposta ha estat directa: «Jo no he dit això. Va ser una trampa que ens van fer allà. Es van confondre les paraules» admet el còmic.

«Vaig dir que cadascú té llibertat per fer allò que vulgui. Jo sóc espanyol i sóc d’Espanya i m’encanta Catalunya. No hi ha cap problema», concloïa César sobre aquest assumpte. Així, va negar les paraules que el canal català l'atribuïa, tot i que si ha considerat que tothom té llibertat per poder escollir. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari