Noemí Salazar, nova concursant de 'GH VIP 7'

Noemí Salazar es va fer popular per la seva participació a 'Gipsy Kings'

Imatge de Noemí Salazar
Noemí Salazar és coneguda per a la seva participació a 'Gipsy Kings' | Cuatro

Noemí Salazar és una altra de les concursants confirmades per a la setena edició de 'GH VIP'. El programa 'Cuatro al día' ha estat l'encarregat de confirmar la participació de la filla de Raquel i Carlos, tots tres coneguts pel seu paper en el programa 'Gipsy Kings'. 

Salazar es posiciona directament com una de les favorites per aquesta edició, ja que tots els que la coneixen ja saben que té un caràcter molt peculiar, on el sentit de l'humor és el punt més destacat que la defineix. 

 

Set concursants confirmats

Amant de la moda, del maquillatge i del món de la bellesa femenina en general, Salazar de ben segur que donarà molt a parlar en aquesta edició de 'GH VIP', de la qual, ja s'han confirmat set concursants. Concretament, ja se sap que entraran a la casa de Guadalix de la Sierra Mila Ximénez, Anabel Pantoja, El Cejas, Adara Molinero, Estela Grande, Dinio García i Noemí Salazar. 

Noemí Salazar i la seva mare Raquel
Raquel és la mare de Noemí Salazar i també és molt coneguda | Cuatro

 

Això no obstant, encara queden molts altres noms per conèixer, i tot apunta al fet que Mediaset els anirà comunicant en els seus diferents programes durant els pròxims dies. En aquest sentit, encara es desconeix la data d'inici del programa, tot i que s'espera que sigui a mitjans d'aquest mateix mes de setembre.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari