Núria Marín rep una notícia que li pot canviar la vida per sempre

El programa encara no compta amb data d'emissió

Núria Marín en una fotografia publicada a Instagram el 30 d'octubre de 2019
Nuria Marín seguirà vinculada i treballant pel grup Mediaset | Instagram

La setmana passada Núria Marín es quedava amb un mal gust de boca al plató de 'Cazamariposas'. Al costat del seu company de batalles, Nando Escribano, van haver d'estar al capdavant de l'última edició del programa insígnia de Divinity, que en alguns moments s'ha emès també a Telecinco.

Els presentadors van haver de dir adeu als seus espectadors després de set anys en antena, i els van prometre que tornarien molt aviat amb noves aventures televisives i francament, aquestes notícies han trigat poc a arribar, de fet, va ser ahir a la nit quan els canals de Mediaset van començar a promocionar un nou programa.

'La habitación del pánico', així es diu el nou programa produït per La Fábrica de la Tele que s'estrenarà pròximament a Cuatro. Aquest serà presentat ni més ni menys que per Núria Marín i, segons ha avançat la pròpia cadena, girarà entorn als 'realitys' i continguts del canal. D'alguna manera, guardarà similitud amb 'Cazamariposas' però amb una fórmula totalment renovada.

I Nando què farà?

En l'última emissió de 'Cazamariposas', Nando Escribano va confessar que també es mudaria a Madrid per continuar treballant en projectes de la productora i de la cadena, però no va especificar quina seria la seva funció a partir d'ara. Anteriorment, Nando va desenvolupar tasques darrere de les càmeres i potser ara hi tornarà.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari