L'actor Jordi Sánchez mira a càmera aguantant un cartell

Pablo Chiapella i Fernando Tejero es bolquen amb Jordi Sánchez: «Estimat amic...»

Els actors han volgut mostrar el seu suport al company de rodatge, ingressat a l'UCI per coronavirus

Jordi Sánchez segueix lluitant contra la Covid-19. La revista 'Diez Minutos' i el diari 'La Vanguardia', ens sorprenien aquest dissabte amb la notícia que el mític actor català ha estat ingressat a l'UCI per coronavirus.

Les xarxes socials s'han bolcat amb l'estimat intèrpret del Recio a 'La Que Se Avecina', però la seva família ha demanat respecte i privacitat. «La família de Jordi Sánchez, després de ser hospitalitzat per Covid-19, ha fet arribar un comunicat als mitjans de comunicació en què demanen el màxim respecte i privacitat. Jordi està evolucionant favorablement i esperen poder informar molt aviat sobre la seva recuperació», han manifestat.

Malgrat això, molts coneguts del món televisiu han volgut enviar missatges de suport. Després dels missatges de Vanesa Romero (intèrpret de Raquel a LQSA), Cristina Castaño (qui dona vida a Judith) i Víctor Palmero (que fa d'Alba, la filla de Jordi a la sèrie), Pablo Chiapella i Fernando Tejero han publicat una imatge a Instagram per fer-li arribar tota la força possible. 

Els missatges de Chiapella i Tejero

Chiapella, que interpreta a Amador a LQSA i ha acompanyat a Jordi (Antonio Recio) en milers de rodatges, ha compartit una fotografia a Instagram en què surt Jordi Sánchez somrient. «Tota la força per al meu amic i company de batalles», ha escrit Pablo Chiapella. 

Fernando Tejero, per la seva banda, ha optat per publicar una fotografia d'un rodatge en què se'ls pot veure junts. Així mateix, qui interpreta a Fermín Trujillo a 'La Que Se Avecina', ha escrit text molt emotiu: «Endavant Jordi bonic. Ànims, estimat amic».

A Catalunya, un dels seus grans i mítics companys d'escena, Joel Joan, també ha volgut enviar-li el seu suport. «Tot el meu suport al meu germà Jordi Sánchez (Lopes), que està ingressat a l'UCI per la Covid-19. Ànims estimat, que en 4 dies estaràs fet un toro com el teu horòscop. T'estimo i força», ha escrit a Twitter.

Joel Joan i Jordi Sánchez van tocar el cel a TV3 quan tots dos van protagonitzar Plats Bruts, una cèlebre 'sitcom' on Jordi Sánchez va interpretar a un neuròtic i divertidíssim locutor de ràdio, anomenat Josep Lopes.