Primeres paraules de Paz Padilla després de ser acomiadada de Telecinco

La presentadora ha trobat un nou projecte que l'omple d'il·lusió

Paz Padilla és un dels personatges imprescindibles dins la graella de Telecinco, però, a la televisió res no és per sempre i la gaditana ha sigut acomiadada del programa en el qual més còmode estava: 'Got Talent'. Després de tres anys exercint com a jutge en el concurs, els seus responsables han decidit buscar-li un substitut. La revista 'Lecturas' va especular amb la possibilitat que Rocío Carrasco pogués ocupar el lloc que la humorista ha deixat lliure, no obstant això, la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' té altres intencions. Després de desemmascarar el seu exmarit, no té intenció de seguir treballant en el món televisiu.

Així tot, encara es desconeix qui serà l'afortunat que s'asseurà a la cadira de Paz Padilla, encara que fonts pròximes a l'artista asseguren que la notícia la va agafar completament desprevinguda, ja que els seus directors estaven molt contents amb ella. De fet, estan buscant un perfil de les seves mateixes característiques. 'Got Talent' va ser el primer programa en què va aparèixer la presentadora després de la trista mort del seu marit.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Padilla tenia una gran il·lusió per seguir endavant, però, per desgràcia, no formarà part de la nova temporada del concurs. Malgrat que no han transcendit els motius de l'acomiadament, tot fa pensar que l'actriu sempre parlarà bé dels seus antics caps. Recentment, Paz Padilla ha compartit amb el seu exèrcit de seguidors una publicació que no ha deixat indiferent ningú. I és que es nega a entrar en cap polèmica, així que, ha intentat distreure el públic amb un tema que generarà molt enrenou.

La mare d'Anna Ferrer ha convidat els seus fans a passar una tarda amb ella. Com encara continua sent una de les actrius protagonistes de 'La que se avecina' i els integrants d'aquesta ficció estan immersos en la promoció dels pròxims capítols, així que, sortegen un dinar amb alguns veïns de Mirador de Montepinar, i Padilla ha aprofitat aquest enrenou perquè la gent deixi de parlar del seu últim fracàs professional.

Malgrat això, cal destacar que la seva vida professional és completament envejable: és propietària de diversos negocis, el seu llibre s'ha exhaurit de totes les llibreries i està preparant una nova obra de teatre basada en el seu llibre, 'El humor de mi vida'.

La presentadora oblida el seu disgust refugiant-se en una causa benèfica

Molts mitjans de comunicació estaven esperant que Paz Padilla trenqués el seu silenci. Encara que l'acomiadament de 'Got Talent' no suposarà cap problema en la seva trajectòria, tothom estava esperant a veure com havia reaccionat, ja que és un secret a veus el fet que no estava d'acord amb la decisió que havien pres els directors del programa.

Per tant, aprofitant una campanya solidària, ha compartit un vídeo en què convida al públic a participar en un sorteig. El premi és tenir una reunió amb algunes de les celebritats més cotitzades: «Hola! Voleu venir a dinar amb mi i els meus companys de 'LQSA'? Es pot participar des de tot el món. Podeu aconseguir-ho molt fàcilment! És per una bona causa!».

De moment, es desconeixen quan s'estrenaran els nous episodis de la sèrie, encara que els seus protagonistes ja han començat a fer publicitat i, aprofitant la seva tirada, volen contribuir a una acció benèfica. Així doncs, la presentadora de 'Sálvame' sempre ha demostrat ser molt solidària, per això, no ha volgut quedar-se fora d'aquest projecte.

El públic de 'Got Talent' ha deixat de parlar de l'acomiadament del membre del jurat més divertit del concurs, tanmateix, els experts garanteixen que l'absència de Paz Padilla marcarà un abans i un després en la història del programa. Per tant, acabarà tornant per la porta gran per salvar el format?


Comentaris

envia el comentari