Pedrerol, de nou al centre de la polèmica

Pedrerol esclata contra un dels seus redactors en ple directe: «Et penses que fem un programa per ningu?»

Al presentador no li va agradar gens un comentari del periodista durant una connexió

'El Chiringuito' ja està en marxa, i la temporada 2019-2020  no podia desfer-se de les polèmiques a què Pedrerol té els seus espectadors acostumats. Una vegada més, el presentador ha esclatat contra un dels seus redactors, en el moment en què aquest ha dit un comentari que no li ha agradat gens al català. L'enganxada ha causat que els col·laboradors del programa esclatessin a riure i, finalment, tot ha quedat en una anècdota graciosa.

Els fets van succeir aquest dimarts, quan el director del programa va donar pas a un dels seus redactors, Nicolás Rodríguez, perquè expliqués en directe el resultat de l'enquesta que estaven realitzant sobre la nova norma de mostrar targeta vermella quan hi ha una entrada en els jugadors de futbol en el taló d'Aquil·les. «Doncs sorprenentment, la gent mira 'El Chiringuito'», va exclamar.

«Què et penses, que fem un programa per ningú?»

Aquest comentari no va agradar gens ni mica a Pedrerol, qui va tallar-lo de seguida per dir «Com que sorprenentment? Què et penses, que fem un programa per ningú?», va dir-li, mentre els seus companys inundaven el plató de riures, i intentaven ajudar el jove, qualificant el seu comentari de 'lapsus'. «Hi ha gent que ens veu i, fins i tot, hi ha gent que ve de públic. Som líders totes les nits i et sorprèn que ens vegin?» va continuar Pedrerol, aquesta vegada amb to humorístic.

«Vinga Nico, fins demà»

El jove, intentant arreglar la situació, va exclamar que «volia dir que sorprenentment, malgrat ser una norma nova», tot i que no va acabar de convèncer el seu cap. Va ser llavors quan Pedrerol va voler acabar amb la conversa.  «Vinga Nico, fins demà», va dir. 

També et pot interessar...