Un periodista es declara en directe a la seva parella el dia de Sant Valentí

Un reporter de la cadena es declara a la seva dona en directe

Joaquín Hernández als informatius d''Antena 3 Notícies'
Joaquín Hernández es declara en directe a la seva dona | Catalunya Diari

Com ja és costum, el dia de Sant Valentí les parelles es declaren el seu amor i gaudeixen com mai de la seva companyia. Hi ha persones que demostren el seu amor penjant fotos a les xarxes socials, com és el cas de famosos com Edurne i David de Gea, però altres el celebren a l'engròs, impulsivament i en directe, com ha estat el cas d'un dels reporters dels informatius d''Antena 3 Notícies', dirigides per Sandra Golpe

Joaquín Hernández, el reporter, estava informat a l'audiència espanyola sobre la troballa del nou adorn de Sant Valentí instal·lat a Cartagena, Múrcia. L'adorn té forma de cor, i fa quatre metres d'alt i està fet amb tot tipus de flors. Durant el directe, Hernández ha comentat que el detall, «s'ha convertit en el gran protagonista d'aquest 14 de febrer», ja que «moltes parelles aprofiten per a fer-se un selfie o, també, per a enviar un missatge d'amor» explica. 

Momentàs televisiu

Però a més a més, dirigint-se a càmera, el reporter ha utilitzat el comentari per a expressar com d'enamorat n'està de la seva dona, i durant el directe ha expressat: «Jo no seré menys, així que, a la meva dona Bea, ets la protagonista del reportatge de la meva vida. T'estimo», ha afirmat somrient.

El periodista d'‘Antena 3 Notícies’ ha conclòs la seva emissió informativa amb un «seguim lluitant», fent referència a l'estat de salut de la seva dona, que porta ingressada a l'hospital durant tres setmanes perquè està embarassada de 19 setmanes i té una fissura a la bossa amniòtica. La redacció de la cadena 'Atresmedia' ha decidit mostrar el seu suport: «Li desitgem una ràpida recuperació i esperem que siguin molt felices molt aviat Joaquín, Beatriz i la petita Martina».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari