Raquel Bollo desmenteix els rumors sobre el seu embaràs

La col·laboradora de 'Sálvame' ha dit que, en el cas que la notícia fos certa, no tindria cap problema en confirmar-la

Raquel Bollo a 'Sálvame'
Raquel Bollo va rebre la notícia a 'Sálvame' | Telecinco

Un embaràs, en la majoria dels casos, sempre és una bona notícia. Ara bé, sempre que sigui certa, no com el rumor que ha crescut al voltant de Raquel Bollo. La primera pedra la va llençar el col·laborador de 'Sálvame', Kiko Hernández, en afirmar que una persona li havia assegurat que Bollo havia confessat en l'aniversari d'Irene Rosales que estava embarassada.

La sorpresa i les especulacions sobre què hi havia de cert en les informacions no van trigar a arribar al plató de Mediaset i va ser la mateixa Bollo l'encarregada de desmentir la notícia. «No li he comentat a ningú perquè és mentida, és una cosa que és absurda negar-la, ja que no podria ocultar-ho si ho estigués», deia Bollo. 

«No ho ocultaria, jo ho diria»

Tanmateix, la col·laboradora va explicar que li havia marxat la menstruació feia pocs dies, però que en el cas que estigués embarassada: «No ho ocultaria, jo ho diria». Tot i la convincent resposta de Bollo, el programa va tornar a contactar amb la font d'informació d'Hernández i va connectar-hi en directe per tal d'aclarir el rumor que havia llençat sobre Bollo. En aquest sentit, malgrat la negació de la protagonista de la història, la font titllada de 'protegida' tornava a assegurar que: «en l'aniversari d'Irene Rosales va dir que estava embarassada, però que no volia comentar res fins que no estigués més avançada».

A més a més, la font va seguir afirmant que Bollo estaria embarassada de tres mesos i que tindria proves per a demostrar-ho. Cansada ja dels rumors, la col·laboradora de 'Sálvame' va recriminar-li al testimoni 'protegit' que tenia obssessió amb ella i va concloure tot dient que: «En comptes de dir-te 'Melli' (referint-se a Bibiana Rodríguez), haurien de dir-te Inspector Gadget». 

Irene Rosales va voler defensar-la

Finalment, Irene Rosales, dona de Kiko Rivera, també va voler intervenir en directe i negar els rumors que apuntaven que la seva amiga havia fet aquesta íntima confessió en el seu aniversari. Amb la intenció de sentenciar d'una vegada per totes el debat, des de la direcció del programa van oferir-li a Bollo fer-s'hi un test d'embaràs en directe.

La col·laboradora s'hi va negar, afirmanet que li semblava ridícul fer-ho, fet que el programa va respectar. Així doncs, ara només s'haurà d'esperar per a veure si el ventre de Bollo realment creix i tot es queda en una anècdota.

Raquel Bollo a 'Sálvame'
La col·laboradora va negar la informació de Kiko Hernández | Telecinco

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari