Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any

Roberto Leal i Nadal, la mort que li amarga aquestes dates

Roberto Leal no oblidarà mai un succés que va marcar la seva vida per sempre

Roberto Leal és una de les cares més emblemàtiques d'Antena 3, cadena per a la qual treballa com a presentador des de fa un temps. La seva fama creix cada cop més, ja que ha aconseguit el que tothom pensava que era impossible: derrotar Jorge Javier Vázquez. 'Pasapalabra', programa que competeix contra 'Sálvame' en el mateix horari, s'ha convertit en l'espai més vist dels vespres a la televisió.

Roberto Leal és un bon comunicador i ha aconseguit que els empresaris televisius apostin per ell per a reptes importants. És el líder dels projectes del moment i sempre demostra tenir un gran mestratge al món de l'espectacle. Tot i això, el 2019 va patir una mala notícia que va estar a punt d'arruïnar la seva sort: la mort del seu pare, Pepe Leal.

El presentador va haver d'acomiadar-se de Pepe el 27 de desembre del 2019, dies abans de presentar 'Les Campanades' de TVE. Tots els seus companys de professió li van fer costat, ja que entenien que era un moment força compromès. Però tot i els rumors, Leal va decidir seguir endavant amb el programa per rendir un bonic homenatge al seu progenitor.

En aquell moment, TVE va escriure a Leal, a qui va fer saber que «en aquests moments difícils t'enviem tot l'afecte i una abraçada molt forta dels teus companys». Les cares televisives del moment es van manifestar per donar suport al comunicador, que finalment va fer un dels seus millors treballs davant les càmeres.

Roberto Leal vol protegir la seva família

Roberto és conscient que la seva fama ha situat els seus éssers estimats al centre de la polèmica. Molts periodistes es van interessar a parlar amb la família després de la mort del seu pare, però ell, força reservat amb la vida privada, no ho va consentir. No va tenir més remei que manifestar-se, i de seguida va trencar el silenci per aclarir que estava bé i que sempre recordaria Pepe Leal amb un somriure.

Ara, Leal ha superat el sotrac, però no pot evitar recordar el seu pare. D'aquí uns dies se celebrarà l'aniversari de la mort del pare i tot fa pensar que se li remouran molts sentiments. Tot i això, els experts asseguren que el conductor de 'Pasapalabra' va demostrar que estava preparat per tot en presentar 'Les Campanades' del 2019, raó per la qual tothom pensa que repetirà com a líder del projecte durant força anys. Tot i això, cap cadena ha confirmat la seva aposta a la nit més important de l'any.

Roberto Leal en un photocall
Roberto Leal té un èxit incomparable a la televisió | GTRES

Roberto Leal no oblida la mort del seu pare

Roberto és un dels presentadors més ben pagats de la televisió, ja que ha demostrat que sap estar a l'altura de les circumstàncies. El seu pare va morir just quan començava a triomfar a la televisió, però va tenir temps de gaudir del seu èxit. Leal no oblidarà mai la mort, ja que en va aprendre molt i ha estat un dels seus grans referents. «Entenc la vida com una herència del meu pare: la feina crida la feina. Perquè et truquin has d'estar en actiu i demostrar que vals», va declarar.