YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rosa Benito esclata contra Rocío Carrasco i li dona un consell a Rocío Flores

La cunyada de Rocío Jurado s'ha sincerat en directe

Rosa Benito en una imatge d'arxiu
Rosa Benito ha esclatat contra la seva neboda, Rocío Carrasco | CatalunyaDiari

La nul·la relació entre Rocío Carrasco i Rocío Floressegueix donant sobre què parlar. L'última en opinar ha estat Rosa Benito la tieta de Carrasco, qui durant molt de temps ha decidit mantenir-se en silenci, però ara ha volgut donar el seu punt de vista públicament.

Ho ha fet després que la seva excunyada, Glòria Mohedano, hagi intervingut en 'Sálvame' per 'atacar' a la seva neboda. Doncs bé, després d'aquest primer pas de la família, ara ha estat Benito qui ha decidit parlar, de forma dura i contundent al programa 'Ya es mediodía', on col·labora.

Missatge molt sincer i contundent

En l'esmentat espai presentat per Sonsoles Ónega ha estat on l'exdona d'Amador Mohedano ha decidit prendre partit. Benito s'ha posicionat a favor de Rocío Flores i en contra de Rocío Carrasco, ja que considera que si aquestes dues dones no tenen ara relació és perquè aquesta última no fa un pas.

La col·laboradora ha començat la seva intervenció afirmant que si Rocío Jurado estigués viva, no hauria passat res d'això. És més, ha afegit que: «No és just que aquesta nena estigui reclamant d'aquesta manera l'afecte d'una mare que no ha tingut. No és just lluitar per alguna cosa que no ha arribat a la seva fi».

La periodista Isabel Rábago li ha retret aquestes paraules i això ha donat lloc al fet que s'enfadés de forma contundent. Així, ha esclatat dient: «Encara que la teva filla fos de 'Hemano Mayor' no li dones l'esquena. A més, quina culpa en té l'altre fill del què hagi passat amb aquesta nena en el passat? ».

El consell de Rosa Benito a Rocío Flores

Però la cosa no ha quedat aquí, sinó que Rosa Benito ha reconegut que li ha donat un consell a Rocío Flores. En concret, li ha dit que: «No ho intenti més, que això surt o no surt (...) Rocío Carrasco no pot agafar un telèfon per trucar a la seva filla, però per trucar a altres i explicar-li coses de la nena bé que ho fa».

La cunyada de Rocío Jurado deixava molt clara la seva posició. No entén l'actitud de la seva neboda i dóna suport a la filla d'aquesta. Tant és així que fins i tot en les seves xarxes socials ha publicat unes fotografies i un text que semblen un missatge per a Flores. Missatge que diu així: «Necessitem tan poquet per ser feliços !! El problema és que ens cal molta experiència per comprendre-! ». Un comentari que ha suscitat que els seus seguidors hagin aprofitat per donar-li la raó en el seu atac a la seva neboda.

Ara queda veure si Carrasco decideix, per fi, parlar davant les crítiques dels seus familiars. No obstant això, també pot succeir que altres membres de clan Jurat decideixin prendre la paraula. Està clar que la 'guerra' sembla haver començat.


Comentaris

envia el comentari