Silvia Jato es pronuncia sobre el final de 'Pasapalabra'

La presentadora es considera la mare del programa, que va conduir entre els anys 2000 i 2005

Silvia Jato va presentar 'Pasapalabra' des del 2000 al 2005 | CatalunyaDiari

Des que la setmana passada s'anunciés la sentència del Tribunal Suprem que obligava a Mediaset a deixar d’emetre 'Pasapalabra' immediatament, s’ha originat una forta commoció pel final d’un format històric per la cadena, un concurs que tenia 20 anys d'història. Telecinco ha perdut el judici que mantenia amb la productora britànica ITV pels drets d’emissió i és per això que, des del 2 d’octubre, el programa s’ha deixat d’emetre.

Així, Christian Gálvez es pronunciava esperançat amb què la productora britànica i Mediaset arribin a un acord perquè el programa pugui reprendre les gravacions, i fa pocs dies el presentador publicava un tuit a les seves xarxes agraint el suport dels seguidors del programa i publicant la cançó del grup Guns’n’Roses ‘Patience’ (paciència).

 

Silvia Jato se solidaritza amb el programa

L’última en valorar aquest trist entrebanc ha estat la «mare» de Pasapalabra, tal com ella mateixa es defineix, la presentadora Sílvia Jato, qui va conduir el programa en els seus inicis entre l’any 2000 i el 2005: «Com a pionera i mare que sóc, perquè d’aquest programa sempre en seré la mare, em dol aquesta situació. Vam sorgir el 2000 amb moltíssimes ganes, és el programa familiar per excel·lència d’aquest país i em dol veure que ha passat això. No et pots ni imaginar el que em dol», comentava Jato.

 

Christian Galvez és el presentador de 'Pasapalabra'
Christian Gálvez s'ha guanyat el públic amb el seu carisma | TELECINCO

 

Tot i sentir-se trista per la notícia, la presentadora s’ha mostrat esperançada amb la situació, de la mateixa manera que ho va fer Gálvez fa uns dies: «No he pogut parlar amb en Christian perquè no en tenia ni idea, però li desitjo el millor. Crec que la sang no arribarà al riu, se solucionarà i la gent fidel al programa tornarà a gaudir del concurs».

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari