Susanna Griso reitera que no és independentista

La presentadora d'Espejo Público mai ha negat els seus pensaments

Susanna Griso genera multitud de crítiques negatives per la seva opinió sobre les xarxes socials
Susanna Griso es defineix no independentista   | ANTENA 3

A la periodista catalana Susanna Griso mai li ha tremolat la veu per dir que no és independentista. En el passat ja va reconèixer que prefereix una Espanya unida, tot i que respecta qualsevol opinió diferent.

Susanna Griso no és independentista

Davant els darrers esdeveniments que estan passant a Catalunya, programes com 'Espejo Público' dediquen gran part del seu temps en parlar sobre tota l'actualitat catalana, les diferents mobilitzacions i els conflictes que hi estan havent. La presentadora del programa, Susanna Griso, durant una entrevista amb la catalana Pilar Eyre, ha tornat a reconèixer que no és independentista. «Crec que tu i jo ens podem definir clarament com no independentistes, però això no impedeix que diguem el que pensem. Només faltaria. Jo m'he cansat de dir el que sento», va comentar Susanna Griso a Pilar Eyre.

Susanna Griso es mostra molt molesta amb la violència dels carrers  | Antena 3

Aquestes paraules van iniciar una conversa sobre els diferents tipus de pensaments que poden tenir els catalans. «Ho he dit moltes vegades. No soc independentista i respecto a la gent que ho és. Sé que hi ha molta gent que no està d'acord amb la violència, la majoria. Aquesta és una minoria que és detestable i hem de condemnar-la, per descomptat», ha contestat l'escriptora durant l'entrevista a 'Espejo Público'.

  

Susanna Griso sempre ha manifestat la seva postura, tot i que en algunes ocasions ha tingut problemes, ja que molts cops han intentat manipular la seva postura, ja que el seu marit, el periodista Carles Torras, sí que ha llençat en alguna ocasió algun missatge independentista.

També et pot interessar...


Comentaris
Kampala
Hòsties! No ho hagués dit mai que no és indepe... On és la notícia?
Carme
Fins 3 vegades va negar Judes a Deu!!! Ara tothom el venera!!!
Anfefi
Els q dormens en el mayeix matalas son igual,jaja
Anna
D'acord, no es indepe, però això no l'hi dóna dret, a mentir, manipular i tergiversar la informació d la manera tan escandalosament fastigosa com ho fa. Perquè no mostra la veritable violència que es la que practican sense cap escrúpol la policia espanyola....hi ha vídeos a punta pala a on es veu perfectament....i ella no en té cap....? Quan cobra per pasar tanta manipulació i "desinformació" en el seu programa ?, q te d tot, menys bon i veraç periodisme. Sóc catalana, i gràcies a gent com ella, INDEPENDENTISTA TOTAL

envia el comentari