Logo de 'Masterchef Celebrity'

Ha nascut l'amor a 'Masterchef Celebrity'? La parella impossible que podria arribar

Ha nascut l'amor a 'Masterchef Celebrity'? La parella impossible que podria arribar

'Masterchef Celebrity', el concurs més seguit de TVE, ja ha començat i la primera gala està donant molt de què parlar. Els espectadors especulen amb una possible història d'amor protagonitzada per dos dels participants més mediàtics.

Terelu Campos s'ha convertit en una de les estrelles del programa, especialment des que coqueteja amb un dels seus companys. Estem parlant del presentador Juanma Castaño, que ha viscut moments molt polèmics amb la tertuliana de Telecinco.

Juanma Castaño gaudeix d'un poder televisiu envejable, ja que te una trajectòria plena d'èxits i mai ha originat cap escàndol. La filla de Maria Teresa no pot dir el mateix, però el públic assegura que entre ells hi ha «tensió sexual».

Fa molt temps que Terelu Campos no té parella perquè, tal com ella creu, l'amor li dona l'esquena. Prefereix centrar-se en els seus nous reptes professionals i en solucionar els problemes que asfixien el seu clan mediàtic.

Els seguidors de 'Masterchef Celebrity' no han trigat a adonar-se que els dos comunicadors tenen una relació especial. Van participar junts en una de les proves i el presentador va dir: «Tingues en compte d'on vens, el teu passat és el teu passat».

La col·laboradora va acceptar de bon grat aquest atreviment que al·ludia al seu pas per 'Sálvame', però no ho va tenir en compte. «Vols que et valori el plat com una merda?», va contestar en un to que evidenciava la complicitat que hi ha entre ells.

Juanma Castaño recrimina a Terelu el seu passat sentimental

Terelu Campos té un gran sentit de l'humor i així ho demostra en totes les seves intervencions televisives. Durant la primera gala de 'Masterchef Celebrity' va rebre un comentari bastant ofensiu per part de Juanma, encara que no li va donar importància.

El presentador va esmentar el seu passat sentimental per intentar que la seva companya puntués millor el plat que estava degustant. «A veure qui et fa un llobarro amb pasta de patates a la primera cita», va dir amb un somriure a la cara.

La mare d'Alejandra Rubio es va sentir molesta quan va recordar les seves exparelles, així que va respondre Castaño en un to molt tallant. «Però què has de dir, tu, de les meves parelles? Potser em feien coses millors», va declarar per tancar la polèmica.

El concurs culinari ha registrat unes dades d'audiència astronòmiques i a xarxes socials també està sent bastant comentat. Tothom desitja que sorgeixi l'amor entre els dos rostres televisius, ja que serien la parella del moment.

Terelu Campos es venja de Juanma: «Com alguna de les teves amants»

Terelu té un gran domini del món de l'espectacle i és conscient que no val la pena enfrontar-se a gent poderosa. A més, sembla que té un afecte especial pel seu company, aixó que no ha entrat en cap polèmica.

La filla de Teresa havia de valorar un plat elaborat pel presentador i es va venjar d'ell fent un comentari divertit. «Em sembla com alguna de les teves amants: acceptable», va dir segons abans que el presentador deixés anar una riallada sonora.

El perfil de Castanyer quadra perfectament amb l'estil que busquen les Campos: és atractiu, famós, té diners i una feina estable. No obstant això, de moment només són amics. 

Els seguidors de 'Masterchef Celebrity' estan desitjant que el programa avanci per veure com evoluciona la relació. Tots tenen esperança que algun dels dos descobreixi que podrien formar molt bona parella.

L'extertuliana de 'Sálvame' ha de resoldre molts assumptes abans de centrar-se en la seva vida sentimental. D'entrada, ha de consolar la seva mare, però també ha de solucionar les seves diferències amb Carmen Borrego.