Terelu parla de la seva aparició en el documental ' El caso Alcàsser'

La periodista ha reconegut que s'havia oblidat per complet que va entrevistar a Fernando, el pare d'una de les víctimes
Terelu ha estat molt crítica amb la cobertura dels mitjans sobre els crims d'Alcàsser | TELECINCO

 

Arran de l’últim documental de Netflix dedicat a l'anomenat ‘Cas Alcàsser’, la història de les tres nenes d’Alcàsser segrestades i assassinades torna a estar d’actualitat. Un dels punts més polèmics de la història ha estat reviure com la premsa va tractar els crims d'Alcàsser, aprofitant-se de la debilitat dels pares de les víctimes en moments clau, per així augmentar les audiències.

 

En el documental han aparegut multitud de periodistes que en algun moment o altre van informar sobre el succés, i entre ells s’hi trobava, tot i que no ho recordava, la filla de Maria Teresa Campos, Terelu. En un dels episodis es veu una Terelu molt jove entrevistant al pare d'una de les nenes assassinades, Fernando; es tractava d’una entrevista realitzada en exclusiva pel ‘Canal nou’ i ‘Telemadrid’, en col·laboració amb el periodista Juan Ignacio Blanco.

 

 

«No me'n recordava»

Ella mateixa ha reconegut que ni se’n recordava d’aquell episodi de la seva vida: «Em vaig posar el documental després de dinar i allò que t’estàs adormint i de sobte començo a escoltar la meva veu. Vaig obrir els ulls i vaig dir: Ostres, si aquesta sóc jo! Saps que m’havia oblidat completament que jo vaig fer aquell programa?».

 

Terelu Campos va entrevistar al pare de Miriam | YOUTUBE

 

Tot i haver cobert aquest succés, Terelu s’ha mostrat molt crítica amb el tracte que els mitjans van donar al ‘Cas Alcàsser’: «M’ha deixat mal sabor de boca perquè al final, aquell pare que es trastorna, en el fons és absolutament natural que intenti buscar qualsevol via que el dugui a comprendre què va passar». Tot i que compren el sentiment del pare, Terelu ha manifestat no estar d’acord amb la teoria de la conspiració d’aquest, assegurant que a vegades, «les companyies són molt dolentes i s’aprofiten de tu en un moment de debilitat».

 

També ha reconegut que Netflix no va intentar contactar amb ella per aparèixer al documental però que si ho haguessin fet, hi hauria participat sense cap problema.

 

Així mateix, Terelu ha volgut donar la seva opinió sobre la cobertura mediàtica que es va oferir el dia en què es van trobar els cadàvers de les tres noies: «Em va semblar una vergonya. Que algú sotmetés a aquelles persones a aquella indignitat aprofitant-se de la vulnerabilitat d’aquell moment».

 

També et pot interessar...