L'actriu catalana Teresa Rabal confessa que pateix càncer

La seva mare, la veterana actriu Asunción Balaguer, va morir el passat dissabte

L'actriu catalana Teresa Rabal
Teresa Rabal pateix la mort de la seva mare | GTRES

Aquest dissabte 23 de novembre va morir la veterana actriu Asunción Balaguer als 94 anys. Feia dies que la intèrpret estava ingressada en un centre mèdic per un ictus que va patir a casa seva, i el passat dissabte va patir un problema multiorgànic que li va causar la mort. Ara la seva filla, la també catalana Teresa Rabal, explica en una entrevista al diari ‘ABC’ la dura realitat de la seva mare abans de morir i fa una dura confessió: pateix càncer.

«Porto quatre anys horrorosos», confessa l’actriu, qui l’any 2017 va patir la mort del seu marit, el cantant i compositor Eduardo Rodrigo. Sobre la seva mare, assegura que feia dos anys que es trobava molt malament. «L’últim mes ja no es va aixecar del llit. Sempre que parlava amb algú li deia que tenia projectes i que començaria una nova pel·lícula, però eren coses que només hi eren al seu cap».

Teresa Rabal, superant un càncer

Teresa Rabal, autora de la coneguda cançó infantil ‘Veo Veo’, explica els mals tràngols que li ha tocat viure aquests darrers anys: «Primer la mort del meu marit Eduardo, molt llarga i dolorosa, després un càncer que he tingut jo de pit i últimament el tema de la meva mare. No t’explico cap anècdota d’ella perque porto quatre anys horrorosos. A veure si acaba la mala ratxa. Son quatre anys sense parar de patir».

No obstant això, a l’actriu no li falta treball. Segons declara a l’entrevista, es troba gravant una nova sèrie amb el català Berto Romero i aviat comença la producció de la segona temporada de ‘Las señoras del H-ampa’. «Ara a veure si em refaig una mica i visc», afirma.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari