Toc d'atenció de Jorge Javier Vázquez al concursant de 'GH DÚO' Antonio Tejado

El presentador del 'reality' esbroncava al concursant durant la darrera gal·la 'Límite 48h: GH DÚO' per haver intentat enganyar l'audiència

Jorge Javier adverteix a Antonio sobre les seves males maneres de concursar a 'GH DÚO'
Jorge Javier adverteix a Antonio sobre les seves males maneres de concursar a 'GH DÚO' | CatalunyaDiari.cat

El presentador del programa ‘GH DÚO’ es va enfadar la passada gal·la ‘Límite 48h: GH DÚO’ amb Antonio Tejado per la seva manera de concursar, titllant-lo d’estrateg i d’intentar enganyar a l’audiència.

Jorge Javier avisa a Antonio Tejado

Jorge Javier va cantar-li les quaranta a causa de les imatges que s'havien vist, en les quals Antonio Tejado pactava amb la seva parella Candela no tocar determinats temes durant les gales per evitar protagonitzar escenes que els puguin perjudicar.

Antonio Tejado va ser acusat de fingir i enganyar sobre la vertadera relació entre Candela i ell
Antonio Tejado va ser acusat de fingir i enganyar sobre la vertadera relació entre Candela i ell | CatalunyaDiari.cat

 

Arran d’aquest intent per fingir davant l’audiència, el presentador del programa reconeixia perplex: «Em sento raríssim, Antonio. Com a espectador em sento raríssim. Més ben dit, aniré una passa més enllà. Em sento enganyat. És que aquí, juguem a entrar en un concurs i viure’l amb totes les seves conseqüències. Però estar contínuament pactant què fer, què no fer... Què dir, què no dir... ».

Antonio Tejado, un estrateg

Des que la parella formada per Antonio i Candela entrés al concurs, han sigut nombroses les vegades que s’ha vist a Tejado maquinant i controlant el que ella hauria de dir o bé dient-li com s’hauria de comportar, influint-li de tal manera que no estarien vivint el concurs d’una forma vertadera, sinó marcada i dirigida pel sevillà.

«És que esteu intentant crear una realitat paral·lela a la real»  els recriminava el presentador. «No m’ha agradat la teva actitud perquè em sembla que dins d’un concurs com aquest, el què més es penalitza és fingir, perquè es perd l’essència de ‘Gran Hermano’. Al final li estàs demanant que fingeixi i que digui coses que no són. Tu li estàs dient ‘quan Jorge et pregunti ‘A’, mira cap a una altra banda’».

Antonio li va proposar a Candela no tocar certs temes per protegir a la família
Antonio li va proposar a Candela no tocar certs temes per protegir a la família | CatalunyaDiari.cat

 

Antonio Tejado, amb llàgrimes als ulls i astorat per la reprimenda del presentador, va escudar-se en la necessitat que tenia de protegir a la seva família, i va justificar el que havia fet, explicant: «Per respecte a les nostres famílies crec que és millor que no toquem certs temes, però no és una qüestió d’estratègia ni de mentir».

Antonio Tejado i Candela Acevedo, una relació tòxica

Els dos concursants van entrar al ‘reality’ amb una relació en crisi i amb la motxilla plena de retrets que no paren de dirigir-se l’un a l’altre a la mínima que tenen l’oportunitat.

Candela ja va explotar anteriorment en veure que la seva parella estava flirtejant amb la concursant Sofía Suescun, i va advertir-li a ell que no li deixaria passar ni una. Des d’aleshores, els seus conflictes no han cessat, i és per això, que el sevillà podria haver-li proposat un pacte de no-agressió per evitar tocar certs temes i així intentar calmar les aigües. D’aquesta manera, evitarien la mala imatge que estan donant dins el programa; a més Tejado li recordava a la seva companya «La part bona és que la televisió no té memòria» frase que, per acabar-ho d’adobar, va enfurismar encara més al ja prou encès presentador Jorge Javier.


Comentaris

envia el comentari