YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Toni Cruanyes troba «injust i fals» que es titlli TV3 d'independentista

Considera que es fa una interpretació «malintencionada» de la feina que es fa a la televisió pública catalana

El periodista català considera que les crítiques a TV3 són «injustes i falses»
El periodista català considera que les crítiques a TV3 són «injustes i falses» | TV3

Toni Cruanyes s'ha convertit en un dels rostres més reconeguts del 'TN Vespre' de TV3 i és que el periodista complirà pròximament sis anys al capdavant de l'informatiu. En una entrevista a 'En Blau', el de Canet de Mar ha volgut defensar el paper de la televisió pública catalana i ha reflexionat sobre el tractament de la informació que fa sobre el panorama polític actual.

Cruanyes ha assegurat que a TV3 «estem preparats per l'eventualitat d'eleccions, per les diverses possibilitats de resposta que hi pugui haver a la sentència del Tribunal Suprem, per altres accions jurídiques i polítiques que hi pugui haver». A més, ha assenyalat que «no crec que es torni a repetir l'escenari informatiu de fa dos anys» on TV3 va fer «una programació que semblava informativa les 24 hores. Sobre política catalana, a més».

Toni Cruanyes considera injustes les crítiques a TV3
Cruanyes considera que tot forma part del «discurs polític» que es fa a Catalunya i a Espanya | TV3

 

«Es fa una interpretació malintencionada del que fem nosaltres»

El periodista català ha manifestat que hi ha una «part del discurs polític» que es fa a Catalunya i a Espanya que «es basa en la identificació que hi ha mitjans de comunicació que adoctrinen», és a dir, «que identifiquen el creixement de l'independentisme amb un mecanisme de propaganda ideat pels partits independentistes» i és aquí on «vinculen RAC1, TV3, Catalunya Ràdio i els digitals majoritaris en català».

Cruanyes defensa que es tracta d'un discurs polític «però no és la realitat» sinó que es tracta «d'una interpretació malintencionada del que fem nosaltres» quelcom que els porta a ser «el doble de curosos del que som habitualment». Així doncs, creu que es tracta «d'una crítica injusta i falsa que no s'ajusta a la realitat». En aquest sentit, ha explicat que s'ha trobat amb «gent de partits polítics que qüestiona les decisions editorials que prenem» no obstant això, afirma que «no em fa por» perquè «tinc arguments professionals per respondre».

També et pot interessar...


Comentaris
Silvia
Usctitllen els mateixos q veuen "el gato al agua" etc etc...

envia el comentari