IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya es blinda amb tancament de fronteres i confinament per municipis els caps de setmana

TV3 estrena una nova sèrie aquest dimecres malgrat la «difícil» situació

Sanchis remarca el paper de servei públic que assumeix Tv3 en l'estat d'alarma

Imatge promocional de la nova sèrie de TV3, 'Tabús'
TV3 estrena la nova sèrie 'Tabús' | EP

Televisió de Catalunya estrenarà el dimecres la sèrie 'Tabús', presentada per David Verdaguer, encara que el director de la cadena pública, Vicent Sanchis, ha assegurat que «és difícil fer televisió en aquests moments» arran de l'estat d'alarma pel nou coronavirus.

En presentar la sèrie per videoconferència per aquest dimarts, Sanchis ha assegurat que els preocupa l'estoc de programació, afectat per les restriccions de l'ajornament dels pressupostos catalans, que ha suposat una aturada de 9 mesos per a les produccions de la televisió pública catalana: «No sé com ho farem per començar noves produccions».

Ha explicat que després de l'estrena de 'Tabús' «ja no hi ha res més» per la qual cosa estan aplicant i estudiant acords amb 'À punt', la televisió valenciana, i TVE, per cedir i intercanviar contingut per completar la programació, i ha remarcat el paper de servei públic que està assumint TV3 durant l'estat d'alarma.

Format divulgatiu i transversal

La nova sèrie 'Tabús' té l'objectiu de donar visibilitat a col·lectius que normalment conviuen amb tabús: persones cegues, amb malalties terminals, amb diversitat funcional, de diferents ètnies, del col·lectiu LGTBI, amb trastorns mentals, amb obesitat i amb problemes de pobresa.

David Verdaguer, que ha conviscut amb representants de cada col·lectiu durant una setmana per aprofundir en els tabús amb una aproximació humorística, ha assegurat que «l'humor és la manera més directa de trencar tabús i d'apropar-se a la gent».

'Tabús', que s'emetrà cada dimecres a les 22.10, consta de 9 capítols de 70 minuts, i l'últim serà un especial amb moments inèdits i reaccions posteriors al rodatge. La sèrie està inspirada en el format d'un programa belga de Panenka distribuït per Lineup Industries, i que també s'ha adaptat a Austràlia, Suïssa i el Canadà.


Comentaris

envia el comentari