Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Associació AFANOC, nens amb càncer

19a edició del 'Posa't la gorra!' al parc de la Ciutadella de Barcelona

La gorra d'aquest any canvia la pell, amb un disseny texà, per fer-se més forta i resistent

19a edició del 'Posa't la gorra!' al Parc de la Ciutadella de Barceona
19a edició del 'Posa't la gorra!' al Parc de la Ciutadella de Barceona | Posa't la gorra

Arriba una nova edició de 'Posat' la gorra'. Aquest mes de desembre se celebra la 19a edició a Barcelona i arriba amb esperit de renovació, presentant una gorra que ha canviat la pell, amb un disseny texà, per fer-se més forta i resistent. Una fortalesa necessària per encarar els grans canvis que seran liderats pels joves que pateixen càncer.

La festa es farà a la plaça de la Cascada Monumental, al Parc de la Ciutadella de Barcelona, de 10.30 a 14.30 hores el pròxim dissabte 14 de desembre, amb moltes activitats programades. El seu objectiu és donar a conèixer la realitat que existeix al voltant de tots els menors amb càncer i les seves famílies.

Millorar les condicions dels infants amb càncer

Aquest any, 'Posa't la gorra!' vol que sigui una edició diferent, global i molt participativa. En aquest sentit, volen donar la veu als joves, ja que tenen molt a dir. Així, arranquen amb il·lusió i moltes ganes, sabent que és un dia molt esperat per molta gent.

I és que el 'Posa’t la Gorra!'  és una campanya que cada vegada arriba més lluny gràcies al suport incondicional i la implicació de moltes persones, entitats, institucions, empreses i societat civil. En aquest sentit, des de l'organització agraeixen tot el suport rebut any rere any, ja que entre tots s'està aconseguint que les famílies dels infants amb càncer se sentin recolzades, comptin amb més recursos, i sobretot, no se sentin soles.

Gràcies al suport de la gent i les seves donacions, la campanya ajuda a millorar les condicions dels nens i nenes malalts que estan hospitalitzats, juntament amb la capacitat de donar una atenció psicosocial integral a les famílies seguir acompanyant des de les delegacions i mantenir els serveis que ofereix l'AFANOC i La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

També et pot interessar...