YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nova compra de l'Ajuntament de Barcelona per reforçar la policia

La munició es farà servir en les pràctiques de tir del cos municipal

Guàrdia Urbana de Barcelona
Colau inverteix més de 86.000 euros en munició per la Guàrdia Urbana de Barcelona | Guàrdia Urbana de Barcelona

Nou material per les pràctiques de tir de la Guàrdia Urbana. L’Ajuntament de Barcelona ha comprat munició perquè els agents puguin «dur a terme les pràctiques de tir obligatòries amb l’arma reglamentària, amb l’objectiu de garantir la seva seguretat durant l’exercici de les seves funcions». Així, el consistori ha invertit 86.394 euros en comprar 300.000 bales.

Munició per a les pràctiques de tir

Aquesta munició no és per fer servir a la via pública, només per les pràctiques de tir i són les bales ‘parabellum’, de 9 mm amb un cartutx que «queda lliure d’exposició tòxica al bari, plom, mercuri i antimoni» i, a més a més, té menys del 0,1% en metalls pesants i compleix amb la normativa europea oficial, segons han avançat a ‘Metropoli Abierta’.

En l’informe de l’Ajuntament s’especifica que la munició s’ha d’entregar abans del 31 de desembre d’aquest any, tot i que és possible «prorrogar el termini», ja que en les prescripcions tècniques s’indica que l’adjudicatari té 120 dies per entregar la comanda. Així, després d’un concurs on es van presentar cinc empreses, serà Omena Technologies l’encarregada de proveir la Guàrdia Urbana de Barcelona amb nova munició.

Aquesta és una societat catalana que s’encarrega de «comprar, vendre, importar, exportar, fer d’intermediari, comercialitzar i distribuir en general, a l’engròs o al detall, productes, serveis, màquines i equips relacionats amb la industria armamentística» , fundada l’any 2016 que pertany a Óscar Mena qui administra també Syntesi Tech, fundada el 2014 i que va sortir l’exèrcit de l’Aire del Ministeri de Defensa de campanes per als paracaigudes l’any passat.

  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari