ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Rafael Nadal esclata contra un alcalde independentista

El tenista balear es defensa de les acusacions de Miquel Oliver, batlle de Manacor

Rafa Nadal
Rafa Nadal es defensa dels atacs de l'alcalde Manacor | CatalunyaDiari

Segurament el que menys esperava Rafa Nadal és rebre unes dures acusacions per algú de la seva terra. I és que el tenista balear, veia aquesta com Miquel Oliver, alcalde de Manacor, afirmava que havia existit un tracte de favor perquè l'acadèmia de Nadal es pogués instal·lar a la població mallorquina

Nadal, sempre conscienciat amb causes socials, ha respost amb una carta el que considera uns «atacs injustificats i difamatoris». Es mostra dolgut perquè vulguin «tacar el seu nom» i recorda que tot i rebre bones ofertes per instal·lar-se en un altre lloc sempre va tenir clar que es quedaria a Manacor. 

Nega totes les acusacions

El número de l'ATP vol deixar clar que en cap cas va rebre cap tracte de favor per obrir la seva acadèmia. Explica que va seguir fil per randa les «exigències d'una llei que va aprovar el Parlament Balear el 2012 y que es va modificar parcialment el 2018».

Insisteix que la majoria de forces polítiques de l'illa van considerar-ho un «projecte estratègic per a Mallorca». Destaca que aquest tindria «més repercussió», si es duia endavant mentre es troba en actiu. A més ha assegurat que «completament fals» que no pagui l'IBI o l'impost municipal de brosses. 

Defensa el seu amor per Manacor

Ha reiterat que ell «no viu al marge del seu municipi», afirmant que «la manacorinitat es practica, no es verbalitza». Recorda que va treballar amb constructores i proveïdors locals i que actualment ajuda a entitats esportives, a més de donar beques a joves mallorquins. 

Ell mateix ha invertit bona part del seu patrimoni en l'acadèmia i destaca com va aportar diners «de manera desinteressada i de tot cor» per l'auditori municipal.

«Manacor i Porto Cristo ho són tot per a mi: aquí visc, entreno, tinc a la meva família, als meus amics i és on faig la meva vida diària», conclou. Finalment nega també que el Club Nàutic li facilités tenir un amarrament pel seu iot: «He actuat sempre com un soci més dels 300».

També et pot interessar...


Comentaris
Narcís
Que sigui independentista no té res a veure amb la notícia. Sigueu professionals, si us plau i eixeu la politiqueta de baix nivell. O creieu que els vostres lectors són estúpids com vosaltres?

envia el comentari