Antoni Castañer, l'empresari que va protagonitzar una baralla amb els manifestants antimonàrquics

És un dels empresaris de calçat més importants de l'Estat amb exportacions arreu del món

L'empresari banyolí, Antoni Castañer, va ser un dels tristos protagonistes de la jornada de protestes d'ahir a la Diagonal de Barcelona, en protagonitzar una batussa amb un dels manifestants. La visita de la família reial a la ciutat comtal, amb motiu de la cerimònia d'entrega de premis de la Fundació Princesa de Girona, va comportar una gran mobilització davant del Palau de Congressos de la ciutat, on va tenir lloc l'acte; un fet que va provocar que alguns dels assistents no poguessin accedir al recinte.

En aquesta situació, Castañer es va encarar amb diversos manifestants que l'increpaven per la seva insistència a entrar al Palau de Congressos malgrat les protestes i en un determinat moment, va agredir un dels manifestants, que s'hi va tornar, fent que l'empresari perdés momentàniament les ulleres.

Castañer, apartat de la direcció de l'empresa familiar

Antoni Castañer és apoderat de l'empresa familiar Castañer, una empresa familiar bicentenària que des dels orígens humils de l'elaboració artesanal d'espardenyes del segle XVIII, ha esdevingut en una marca internacional que exporta el 70% de la seva producció arreu del món, venent sabates, bosses de mà i accessoris de tota mena. Sense perdre els orígens, l'empresa va tenir en un dels seus principals valors reconvertir amb èxit l'espardenya tradicional per donar-li cabuda al món de la moda.

Tot i el grau d'internacionalització de la marca, en els darrers anys la marca ha patit complicacions econòmiques, que amb Antoni Castañer al capdavant, ha implicat l'endeutament amb diversos bancs, així com diverses reestructuracions. El gener d'aquest 2019,Castañer va ser apartat del seu càrrec de conseller delegat, passant a ser administrador únic de l'empresa el seu germà, Rafael Castañer.

Josep Bou, l'altre protagonista de la manifestació

De la mateixa manera que Antoni Castañer, Josep Bou, representant del PP a l'Ajuntament de Barcelona, va ser un dels altres protagonistes de les mobilitzacions de la passada tarda, que tot i que no va arribar a les mans, es va encarar amb diversos manifestants que l'increpaven.

També et pot interessar...


Comentaris
Toni
Catalunya diario...por k decís k Antonio va protagonizar una pelea sobre los manifestantes. .... lamentable y vergonzoso....ver la noticia....cuando fue el al k agredieron y no le dejaban pasar....esta es la democracia y lo pacíficos k son..

envia el comentari