Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge primer pla d'Ariadna Oltra a 'Els matins' de TV3 dia 30 de juny de 2023

Ariadna Oltra s'absenta d''Els Matins' de TV3: l'audiència sorpresa amb el substitut

La periodista no ha presentat aquest dilluns 'Els Matins' de TV3 i el seu substitut, un històric de la casa, ha sobtat a l'audiència

Ariadna Oltra és una de les patums de TV3. La presentadora d''Els Matins' s'ha convertit en una de les periodistes de més prestigi de la corpo amb el seu estil distès i alhora rigorós. 

La seva història personal amb 'Els Matins' es remunta a l'any 2008. Quan, acompanyada per Espartac Peran, va estrenar-se amb 'Els Matins d'Estiu'. Des d'aleshores, ha anat encadenant altres programes de la Corporació Catalana de Mitjans (CCMA), però el seu nom sempre ha estat molt lligat al programa matinal. +

No és d'estranyar, doncs, que l'audiència se sorprengui d'allò més quan Oltra s'absenta del seu programa fetitxe. 

El programa d'avui sobta a l'audiència d''Els matins' de TV3

I és que en l'emissió d'aquest dilluns d''Els matins', hi ha hagut una sorpresa que ningú s'esperava. En fer la connexió al plató, el lloc del presentador era ocupat Xavi Coral.

L'Ariadna Oltra avui s'ha absentat del programa i l'ha deixat en mans del seu company de TV3i una de les cares del 'TN', el Xavi Coral.

Una sorpresa agradable per a l'audiència que s'ha manifestat a través de les xarxes socials. Un usuari comentava que veure a Coral al plató d''Els matins' ha sigut tot un plaer i que és «un gran conductor de programes».

No se sap la raó per la qual l'Ariadna Oltra' avui no ha pogut donar l'informatiu d''Els matins', però tots estem a l'aguait per veure si ha sigut una cosa temporal o un nou canvi en la graella del programa.

'Els matins' i l'estabilitat a TV3

Ja fa un any que Ariadna Oltra es va fer amb el lloc de presentadora a 'Els matins' de TV3, però les audiències han baixat considerablement des que Lídia Heredia es va acomiadar del programa.

De fet, en aquesta temporada ha obtingut 40.000 espectadors i un 12,8% de quota, una caiguda de dos punts en comparació amb l'audiència que Heredia va arribar a aconseguir en el seu moment.

Però aquestes xifres no són d'estranyar perquè l'audiència té un altre presentador català preferit i es tracta d'Alfons Arús i el seu programa, 'Aruser@s', que es manté líder setmana rere setmana.