Imatge d'una cabanya a un arbre

Arriben les cabanyes als arbres a Barcelona

Pinea Suite arriba a la capital catalana amb aquesta original proposta

A tothom li agrada la idea de marxar un cap de setmana fora de casa per escapar de la rutina i encara més si implica no haver de desplaçar-se gaire. Pinea Suite ha arribat a Barcelona amb una proposta molt divertida amb la que convertir un cap de setmana qualsevol en una jornada inoblidable. Una forma diferent de connectar amb la natura i allunyar-te del caos de la ciutat.

Es tracta d'una idea diferent dels típics càmpings i bungalous, ara tens la possibilitat de dormir en una cabanya sobre un arbre. El càmping Tres Estrelles, està situat a la localitat de Gavà, i les instal·lacions gaudeixen de diferents cases a l'arbre repartides entre la natura.

Dorms a més de dos metres d'altura

L'empresa ofereix tres tipus diferents d'habitatges on permet l'hoste dormir a l'altura de la copa de l'arbre, a més de dos metres d'altura, oferint la sensació d'estar dormint en un entorn completament natural.

Just sota la cabanya hi ha instal·lada una  zona de gespa amb una taula i diverses cadires on poder fer un pícnic. A més al seu interior hi ha l'electricitat necessària per poder tenir llum a la nit i poder connectar aparells electrònics.

També et pot interessar...