Imatge dels membres de la nova temporada de TV3, 2023-2024

L'audiència dicta sentència i deixa TV3 de pedra: la xifra més sorprenent

Les audiències han donat una sorpresa

La nova temporada de TV3 donarà el tret de sortida el pròxim dilluns, 4 de setembre. Aquesta nova temporada, la CCMA espera establir-se com la televisió líder i de referència del país. Les dades publicades aquest divendres demostren que ho tindrà fàcil, ja que fa 25 mesos que continua sent líder.

Segons les dades publicades per elmondelatele.cat, la cadena continua sent la més vista, però ha patit un fort declivi. Les xifres aconseguides, comparades amb les del mes de juliol, han estat baixes.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

El declivi de la corpo

Tot i haver patit un declivi d'espectadors,TV3 ha tornat a tancar el mes com la cadena més vista de Catalunya. Ha registrat un 11,8%, una xifra que està 2,1 punts per sota que la que va registrar el mes de juliol passat, un 13,6%. Tot i això, les xifres la continuen convertint en la líder del país, i a distància de la resta de cadenes.

Pel que fa a la resta de canals de la Televisió Catalana, el 324 s'ha mantingut a la mateixa línia que durant el mes de juliol, un 1,5%. Esport 3 ha sumat 4 dècimes registrant un 1,4%. En canvi, el SX3/33, un 0,8%, 0,3 dècimes més que al juliol.

La segona cadena més vista del territori català ha estat Antena 3 que, malgrat registrar un 8,5%, també ha caigut 0,9 dècimes. En canvi, La 1, la tercera més vista del país, ha aconseguit un 8,2%, guanyant dues dècimes si ho comparem amb les xifres aconseguides al juliol.

La presentació del nou logo de TV3 i Catalunya Ràdio
TV3 continua sent la cadena més vista a Catalunya. | ACN

Telecinco sembla que ho continua tenint complicat per liderar, ja que, malgrat les noves apostes, continua sense aixecar el cap. La cadena ha aconseguit 0,5 dècimes més, tot i que segueix registrant xifres baixes, concretament, un 7,4%.

Les males notícies per a Alfons Arús i el seu programa 'Aruser@s' continuen. La sisena ha estat la cadena més perjudicada, els programes capdavanters han perdut un punt. Concretament, ha aconseguit un 5,3% que la situa a 5,5 punts de diferència de la corpo.

El futbol femení, el més vist del mes

En un mes on ha predominat la final del mundial, els espais més vists han estat de futbol. De fet, el postpartit de la final del mundial retransmès per 'La 1' ha estat l'espai més vist del mes. Al partit es va aconseguir un 65,2% i 605.000 espectadors, mentre que al postpartit 1.005.000 i 56,8%.

Pel que fa a la corpo, l'espai més vist va ser el Trofeu Joan Gamper amb 466.000 espectadors i un 33,5%.