Vistes de la ciutat de Barcelona

Barcelona aposta pel turisme d'adrenalina amb una nova atracció

La capital estrena el segon túnel de vent de Catalunya, situat entre el centre comercial Splau i l'estadi de l'Espanyol

A Barcelona hi ha infinites opcions d’oci i entreteniment: museus, discoteques, scape rooms, botigues úniques al món, parcs d’atraccions i moltes alternatives més. Però hi havia una activitat que la capital encara no tenia: un túnel de vent. Aquest desembre, per fi, s’ha estrenat el Windoor Barcelona, el primer túnel de vent de la ciutat comtal i el segon de Catalunya.

El túnel del vent permetrà volar a tothom entre els 4 i els 99 anys

Windoor és la companyia pionera en la creació de túnels de vent a Espanya i, després de comprovar l’èxit de l’atracció a Empuriabrava, ha decidit estrenar-se a Cornellà de Llobregat, entre el centre comercial Splau i l’estadi de l’Espanyol. Es tracta d’una instal·lació de 2.000 metres quadrats pensada com un espai d’oci global, ja que també comptarà amb un restaurant, zones ‘chill out’ i sales polivalents.

El túnel de vent mesura 14 metres d’alçada i 4,30 d’alt i oferirà una experiència de cinc minuts de vol a totes les persones entre els 4 i els 99 anys. Totes les experiències inclouen una immersió amb l’instructor i una petita ‘master-class’, a més d’un enregistrament en vídeo i fotografies de l’experiència.

El túnel del vent permetrà volar a tothom entre els 4 i el 99 anys d'edat
El túnel del vent permetrà volar a tothom entre els 4 i els 99 anys | Facebook - Windoor

A més de ser una atracció pensada per a curiosos, el túnel del vent de Barcelona també serà útil per als atletes de vol indoor professional i artístic. I és que el Windoor Empuriabrava és un centre d’alt rendiment d’aquesta especialitat i ara, amb la nova seu de Cornellà, hi ha també la possibilitat de celebrar-hi competicions internacionals de vol esportiu.

S'espera una assistència de 50.000 persones durant el 2020

Windoor obre les seves portes més tard del previst, ja que les obres van començar el 2015 i s’han anat posposant a causa de la concessió de permisos i la complexitat dels treballs. El dimecres 4 de desembre, però, Windoor va obrir definitivament el seu segon túnel del vent a Catalunya, on s’espera que hi assisteixin fins a 50.000 persones el pròxim any. El cost d’inversió ha estat de 14 milions d’euros i s’espera que en generi 2,4 durant el 2020.

La subdirectora de Windoor Group, Marietta Herrera, assegura que «a més dels packs habituals, estem treballant en la creació de packs per aprendre a volar, per escoles, descomptes a clients habituals, etcètera». Ara mateix ja estan obertes les reserves a la pàgina web i també ofereixen vals regal, així que si no tens clar que regalar aquest Nadal, un vol sempre és una bona opció!

També et pot interessar...