Paula Echeverria mostra l'última tendència en bellesa

L'actriu ha lluït uns adhesius als ulls en la seva última aparició pública

El maquillatge de fantasia és una de les tendències que ha entrat amb força aquesta temporada i que a més és ideal per lluir un estilisme excepcional aquestes festes de Nadal que estan a tocar. Paula Echevarría, conscient d’això, ha volgut mostrar la seva proposta de maquillatge fantasia en la seva última aparició pública en el marc de la festa d’aniversari de la revista Instyle. No és la primera famosa que decideix apostar per aquest estil de maquillatge tan popular aquesta temporada, ja que Hiba Abouk ja va sorprendre recentment amb molt encert, mostrant un maquillatge que constava de brillants a les seves parpelles.

 

Hiba Abouk amb maquillatge fantasia
Hiba Abouk amb maquillatge fantasia | GTRES

Paula Echevarría segueix la tendència en maquillatge d'aquesta temporada

Així doncs, la influencer i actriu Paula Echevarría, es presentava a l’esdeveniment amb un acolorit i llampant vestit llarg de Michael Costello, de mànigues voluminoses i obertura lateral a la faldilla. Un estilisme brillant que no era necessari completar amb gaires accessoris, però que l’actriu va saber arrodonir i donar-li el toc precís amb una proposta de bellesa del tot original.

 

Estilisme complet de Paula Echevarria
Estilisme complet de Paula Echevarria | GTRES

 

Paula Echevarria decidia apostar pel maquillatge fantasia com a peça clau del seu ‘look’ de festa, amb uns adhesius col·locats al final dels ulls de diferents formes i tonalitats, que feien joc amb els colors del seu vestit, destacant d’aquesta manera, la seva mirada. La influencer completava el seu ‘look’ amb un maquillatge discret i natural i uns llavis de color rosa mate, per no desviar així l’atenció de l’essència del seu ‘look’ fantasia.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari