Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Una persona gran subjecta uns bitllets, amb un logotip del BBVA

Si tens 59 anys o més, BBVA et cuida amb un munt de beneficis

El banc ofereix una sèrie de beneficis per a aquest grup de persones que s'acullin al 'Compte Sènior sense Comissions'

Molts bancs ofereixen incentius i beneficis a la gent gran. Per tal de captar més clients, les entitats financeres implementen noves estratègies per ser atractives i satisfer les necessitats dels ciutadans.

En un món cada cop més digitalitzat, on la tecnologia impera en gairebé tots els àmbits de la nostra vida, hi ha persones que tenen problemes per adaptar-se. Els jubilats són els que experimenten més dificultats i necessiten ajuda d'altres persones per realitzar segons quins tràmits.

Per això, el banc BBVA ha llançat una nova promoció adreçada als més grans de 59 anys. El pla, que es diu 'Compte Sènior Sense Comissions' ofereix nombrosos avantatges per a aquest col·lectiu.

Els beneficis del BBVA per a les persones més grans de 59 anys

Una de les grans novetats d'aquesta iniciativa és la possibilitat de guanyar 500 euros per fer-te client del BBVA i convidar amics, familiars o coneguts. Per això, cal fer-se client del Compte Sènior, anar a Les Meves Promocions, activar el Pla Amic i compartir el codi. Si el beneficiari domicilia una nòmina o pensió superior als 800 euros, ambdós obtindran el premi.

El client guanyarà 50 euros per amic i pot fidelitzar un màxim de 10 amics. La persona que es faci client amb el codi s'emportarà 250 euros.

Així mateix, el Compte Senior inclou més novetats i beneficis. Permet tenir una targeta de dèbit sense comissió d'emissió i manteniment, i es poden retirar diners en efectiu a més de 4.500 caixers arreu d'Espanya. A més, la targeta es pot controlar per internet i el codi CVV canvia després de cada transacció digital.

A més, els clients tindran un equip al vostre servei en tot moment, tant a les oficines com per telèfon. Si tens més de 65 anys, rebràs atenció de manera prioritària. En cas de ser pensionista i tenir la teva pensió domiciliada al BBVA, podràs cobrar-la el dia 25 de cada mes.

BBVA ofereix el Servei Canvi de Banc per facilitar els tràmits

El banc ofereix als clients la possibilitat de gestionar el canvi de la domiciliació dels ingressos, sigui de la nòmina o de la pensió. Si se us atorga el permís, BBVA pot fer el canvi de compte directament amb la Seguretat Social o l'empresa on treballeu. També poden encarregar-se de domiciliar al vostre compte de BBVA els rebuts d'altres bancs.