ciència

Busquen 50 voluntaris per dur a terme un revolucionari tractament contra l'ejaculació precoç

El tractament estarà a casa dels voluntaris a partir de l'agost

L’Institut Sexològic Murcià (ISEMU) busca a 50 voluntaris que resideixin a qualsevol punt del país per tal de poder comprovar els resultats de l’estimulador 'Myhixel' i la seva aplicació per telèfons mòbils: L'alternativa tecnològica als tractaments mèdics convencionals que lluiten contra l'ejaculació precoç,  un projecte creat i desenvolupat a Múria que utilitza un aparell similar a una vulva per millorar, a base d'exercicis, el rendiment d'aquelles persones que són ejaculadores precoç.

Tal com ha assenyalat el director de l'ISEMU, Jesús Rodríguez, la intenció és «desenvoluparem un estudi mèdic a escala nacional en el qual es mesurarà l’eficàcia d’aquest mètode espanyol que és pioner al món per tractar aquesta disfunció sexual».

«Triplica els temps de base»

Un dels incentius pels voluntaris és que per col·laborar en la investigació els regalaran l’aparell 'Myhixel' i l’accés a l’aplicació amb els exercicis, valorat en 240 euros. A més de l’objectiu principal: Millorar la qualitat de les relacions sexuals dels voluntaris. Asseguren que «es triplica el temps de base». Per norma, podem considerar que un ejaculador precoç manté relacions sexuals d’uns dos minuts de mitja, per tant, amb l’ús d’aquest aparell les relacions sexuals passarien a sis minuts aproximadament.

«Ens basem en la teoria de fons que té a veure amb el control de l’esfínter extern de la uretra: La musculatura estirada, la qual té un pes molt important a l’ejaculació i, a diferència de la voluntària, és controlable, i és aquí on tenim una de les claus per controlar l'ejaculació», segons l’ISEMU.

Els requisits

L'aplicació mòbil és un dels factors determinants per tal de tenir èxit en el projecte | Catalunya Diari

 

Els requisits per poder formar part dels 50 voluntaris són els següents:  Ser ejaculador precoç, tenir entre 18 i 80 anys, tenir parella sentimental estable, masturbar-se i gaudir de relacions sexuals setmanalment. A més, no s’han de consumir begudes alcohòliques diàriament ni tenir una prescripció de cap tractament mèdic per depressió. «L’alcohol i els antidepressius retarden l’ejaculació a les relacions sexuals».

A part de l’aparell i les seves funcions, és important l’ús de l’aplicació del telèfon mòbil. A l’aplicació hi ha tutorials per a la realització dels exercicis d’entrenament del membre viril amb 'Myhixel', l'aparell creat per aquesta investigació. A més, també conté una plataforma per poder realitzar consultes ‘on line’ de manera anònima. «La nostra idea de negoci era el disseny d’aquest dispositiu traslladant la teràpia a un format digital», explica Patricia López, CEO de la ‘startup’ del projecte.

La investigació

Per mirar d’estar pendent dels 50 voluntaris, l’ISEMU comptarà amb la col·laboració de l’Hospital Virgen del Alcázar de Lorca (Murcia). «Hem invertit un any i mig de treball en el disseny de 'Myhixel', ja que en l'àmbit d’enginyeria s’han tingut en compte criteris terapèutics: Hem fet una rèplica d’una vulva real amb elastòmer termoplàstic, un material innocu, que reprodueix amb un millor realisme la sensació de la pell humana i s’expandeix fins als 14 centímetres com en una relació sexual real; la freqüència i l’amplitud de la vibració és específica, l’hem tret dels estudis d’una investigació científica per a pacients amb ejaculació precoç, i a l’hora d’implementar la funcionalitat de la temperatura corporal hem necessitat tres mesos», detalla la CEO, Patricia López.

Amb aquest nou projecte es preveu aconseguir millorar la vida sexual dels 50 voluntaris i, en un futur,  implementar l'aparell a l'ús quotidià de tots aquells que ho necessitin per millorar les seves relacions sexuals. 

També pots llegir...