Netflix fa uina il·lustració amb Josep Maria Mainat com a protagonista

«El Cas Mainat». La proposta que Netflix li acaba de fer a Josep Maria Mainat

Netflix bromeja amb Josep Maria Mainat sobre la producció d’una sèrie sobre el seu calvari després d’un breu conversa a Twitter

El cas Mainat és digne de culebrot de migdia. Un serial de mai acabar que va esclatar quan, tot just fa un mes, ‘La Vanguardia’ revelava que l’antic membre de la Trinca havia denunciat l’intent d’assassinat per part de la seva dona. A partir d’aquí els esdeveniments es van anar superant. Cops de porta, paparazzis i atacs de banyes. Fins que, ja amb l’obertura del judici, Josep Maria Mainat va poder retornar al seu domicili de la part alta de Barcelona en saber que els Mossos havien desnonat la seva dona Àngela Dobrowolski.

Tot això en un mes. És per aquest mateix motiu que aquest mateix dijous, 12 de setembre, Josep Maria Mainat ha volgut dir-hi la seva a través de twitter. Després que la plataforma de continguts audiovisuals Netflix preguntés «per què hauríem de fer una sèrie sobre la teva vida», l’actual director de Gestmusic ha contestat: «A veure, per on començo?»

Netflix, ràpidament, ha contestat a la publicació de Mainat amb un muntatge d’un suposat rètol de la sèrie que ells mateixos han batejat com ‘El cas Mainat’. «Així a ull, calculem que donaria per 10 temporades, remake i adaptació americana. Ah, i el musical, el musical que no falti», han comentat des de la plataforma que, per més inri, ha col·locat el contingut a la secció ‘infantil’.  

«M’ha volgut matar»

És, segons el mitjà que es va fer ressò de la investigació, el primer que Mainat va explicar quan va despertar el coma. Àngela Dobrowolski, amb qui estava casat des del 2012, va subministrar-li insulina mentre dormia, sabent que ell era diabètic, provocant-li una situació crítica a raó de la qual Mainat va acabar ingressant a l’hospital en coma. «Ha estat ella, m’ha punxat diverses vegades», va explicar quan encara era a l’ambulància, just abans d’ingressar al centre hospitalari.

Àngela, arrestada per segona vegada el setembre

Els Mossos d’Esquadra van arrestar Angela Dobrowolski per segona vegada el mes de setembre. Suposadament, havia imitat la firma de Mainat en dos talonaris posant la seva germana com a beneficiaria. Els agents del cos, així doncs, van accedir al seu domicili el passat 21 de setembre al migdia i van procedir amb la seva detenció per delictes de falsedat documental i estafa.

La jutgessa, finalment, va decretar la llibertat en considerar que no hi havia risc de fuga per part d’Angela Dobrowolski. Tot i això, cal destacar també en aquesta línia que el mateix Mainat va denunciar dies després que li havien trencat la caixa forta de casa mentre ell era fora. 

Darrerament, Josep Maria Mainat, que s'havia aïllat a Canet de Mar amb els seus fills aquests últims mesos, ha reprès la seva activitat a Twitter i fins i tot Telecinco el va entrevistar a les portes de casa seva la setmana passada. I avui, fins i tot, s'ha permès el luxe de bromejar sobre la seva situació amb Netflix. Veurem si finalment la plataforma i l'artista s'acaben posant d'acord per una producció que, de ben segur, acabaria donant molt de si.