Laura Rosel ja té substitut

Catalunya Ràdio fulmina Laura Rosel i anuncien el seu sorprenent substitut

Laura Rosel no presentarà El matí de Catalunya Ràdio

Relleu al programa insígnia de la corporació catalana de mitjans audiovisuals (CCMA). Ricard Ustrell serà el nou presentador d''El matí de Catalunya Ràdio'

Després de tres temporades conduint el programa més important de la graella de la ràdio pública, Laura Rosel, posarà el punt final al seu pas pel programa el pròxim 7 de juliol. Rosel ha estat al capdavant del programa des del 2020, quan va arribar per substituir Mònica Terribas. Ara, després de 3 temporades al capdavant, Ricard Ustrell pren les rendes, tal com ha informat Nació.

Ricard Ustrell, futuro presentador de 'El Matí de Catalunya Ràdio', sentado en un plató de TV·
Ricard Ustrell prendrà el lloc a Laura Rosel. | TV3

La decisió ha estat presa arran de l'aposta de la corpo i la direcció de l'emissora, dirigida per Jordi Borda, de recuperar l'audiència i la incidència perduda en la franja matinal. L'objectiu que tenen per a la temporada vinent és ser més competitius en la franja matinal i fer un programa directament competidor amb Basté.

Ricard Ustrell competirà contra Jordi Basté

La decisió, s'ha compartit aquest matí al consell de govern de la CCMA i a la mateixa Rosel, qui queda totalment desfasada del programa que ha conduït durant tres anys.

Tal com ha informat el mitjà anomenat anteriorment, la principal missió és recuperar l'audiència en aquesta nova etapa a la ràdio amb Ricard Ustrell al capdavant. 

Ustrell serà ara qui competirà contra El món a RAC1 de Jordi Basté que, en el darrer estudi general de mitjans, va ampliar distàncies amb Laura Rosel. L'emissora del Grup Godó liderava la franja matinal amb 647.000 oients, mentre que Catalunya Ràdio en registra 394.000.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Compaginarà dos programes

Fins al moment, Ustrell presentava el programa 'Col·lapse', a TV3. Un talkshow nocturn del qual seguirà al capdavant, encara que presenti El matí de Catalunya Ràdio

De fet, no és el primer cop que Ustrell combina la televisió i la ràdio. El 2017 feia el matinal de dissabte i diumenge a la ràdio i el FAQS cada dissabte a la nit, a TV3

Amb tot, aquest és el primer dels canvis d'aquesta nova temporada. El matinal de Catalunya Ràdio engega una nova era amb Ricard Ustrell, l'últim de la llista dels periodistes de referència que han conduït el programa: Antoni Bassas, Josep Cuní o Mònica Terribas.