Els CDR han omplert les seus d'ERC i PDeCAT de deixalles amb motiu de protesta

Els CDR llancen escombraries davant les seus d'ERC i de PDeCAT de diverses localitats i consells comarcals

El col·lectiu, amb motiu de protesta arran les detencions de nou membres de diversos grups independentistes, ha titllat les formacions de «merda de partits»

Grups dels Comitès de Defensa de la República (CDR) han llançat escombraries davant de les seus d'ERC i del Partit Demòcrata de diverses localitats i també de consells comarcals. El CDR Catalunya ha publicat aquest dilluns, 5 d'agost, al matí a través del seu compte de Twitter fotografies de  seus amb bosses d'escombraries i altres deixalles  i retreu als partits es fan dir a ells mateixos «independentistes» que no treballin «per fer efectiva la independència», «pactar amb el 155»; «menystenir els vots del poble» i «detenir activistes».

També hi han deixat pancartes amb missatges com «Prou renúncies 1-O»; «Deixalleria 155»; «Merda partits» o «Merda de pactes». CDR Catalunya clou el tuit dient: «El poble mana i el Govern obeeix. Ho teniu clar?».

  

Concretament, els CDR han embrutat les seus del PDeCAT i d'ERC de Balaguer, de Terrassa, de Lleida i de Vic, així com la dels republicans a Tàrrega. També han tirat deixalles davant dels consells comarcals de l'Anoia, a Igualada, i de l'Alt Penedès, a Vilafranca del Penedès. A Tarragona, han penjat cartells a les entrades de seus on es pot llegir «Cap concessió als nostres opressors» o «Aquesta terra no perdona els traïdors».

També et pot interessar...